ΕΚΤΑΚΤΟ: Ταυτοποιήθηκε ο μακελάρης της Κυανής Ακτής! – Βρήκαν δίπλωμα, κάρτα τράπεζας και ένα τηλέφωνο!

Κοινοποίηση:
2,w=559,c=0.bild

 Ποιος ήταν; Υπάρχει και συνεργός; Έχουν το όνομα του δράστη;

Όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση του άνδρα που οδήγησε το 18 τόνων φορτηγό πάνω στο ανυποψίαστο πλήθος το βράδυ της Πέμπτης στη Νίκαια, παρασύροντας στο θάνατο 84 ανθρώπους και τραυματίζοντας εκατοντάδες άλλους. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BFMTV, στο φορτηγό, που παραμένει στο σημείο του μακελειού, βρέθηκαν ένα δίπλωμα οδήγησης, μια κάρτα τραπέζης και ένα τηλέφωνο. Δεν είναι γνωστό ακόμη σε ποιον ανήκουν κι αν είναι αυτά τα στοιχεία του 31χρονου Γαλλοτυνήσιου ο οποίος είναι, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, ο δράστης της νέας πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στη Γαλλία

View image on Twitter
Όλες οι ενδείξεις και η μέχρι τωρα πληροφόρηση τόσο στο επίτιμο προξενείο της Νίκαιας, όσο και στη Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του υπουργείου Εξωτερικών συγκλίνουν στο ότι δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής ενέργειας στη Νίκαια.
Η πρώτη αντίδραση της Μέρκελ

Από τη Μογγολία όπου βρίσκεται για την ευρω-ασιατική Σύνοδο, η Άνγκελα Μέρκελ έκανε δήλωση για το μακελειό στη Νίκαια. “Η Γερμανία στέκεται στο πλευρό της Γαλλίας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ενωμένη με πολλούς άλλους. Είμαι πεπεισμένη πως παρά τις δυσκολίες, θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη”.

Ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία

Εκφράζουμε την απερίφραστη καταδίκη μας και τον αποτροπιασμό μας για τη νέα πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία. Οι σκέψεις μας είναι με το γαλλικό λαό και με τις οικογένειες όλων των αθώων θυμάτων, στις οποίες απευθύνουμε ειλικρινά συλλυπητήρια.

Ανήμερα της επετείου της Γαλλικής Επανάστασης, το λίκνο των ιδεών της ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφότητας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο του σκοταδισμού και της βαρβαρότητας.

Η δράση της βάρβαρης τρομοκρατίας είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι σε πείσμα των ακραίων εξτρεμιστών, η Γαλλία, ο φάρος των ιδεών του Διαφωτισμού, της δημοκρατίας και της ελευθερίας θα συνεχίσει να φωτίζει αδιάκοπα την Ευρώπη και στον κόσμο.Το πρώτο φως της μέρας…

Το διάτρητο από σφαίρες φορτηγό που σκόρπισε το θάνατο παραμένει στο σημείο, όπως και κάποιες από τις σορούς των θυμάτων. Το πρώτο φως της μέρας στη Νίκαια αποκαλύπτει το μέγεθος μιας ακόμα τραγωδίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: