Χαμός στο ΣΕΦ: Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε Ολυμπιακούς και αστυνομικούς! “Μάχες” σώμα με σώμα έξω από το φαληρικό γήπεδο! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
sef

 

Ένταση επικράτησε έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του 2ου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού ενεπλάκη με τις αστυνομικές δυνάμεις και τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα, πίσω από το πέταλο που βρίσκεται απέναντι απ’ αυτό των οργανωμένων, δηλαδή έξω από τη Θύρα 1.

Υπενθυμιζουμε

Ο δεύτερος τελικός της Stoiximan.gr Basket League στο ΣΕΦ, φέρνει ξανά αντιμέτωπους τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την έκβαση της σειράς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει το 1-0 στις νίκες μετά το break στο ΟΑΚΑ και πλέον έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη στήριξη των οπαδών τους για να κάνουν το 2-0 στην έδρα τους και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» θέλουν να… βγάλουν αντίδραση στο παρκέ, μετά το σοκ της ήττας στο πρώτο παιχνίδι και να κάνουν το δικό τους break στην έδρα του αντιπάλου, όπου την περασμένη σεζόν στέφθηκαν πρωταθλητές, στο πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ελληνικού ρόστερ, ενώ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, πλην των γνωστών απόντων, Τιλί και Αγραβάνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: