ΕΚΤΑΚΤΟ: Eπεσε ψεκαστικό ελικόπτερο πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ στον Σχoινιά – Δύο νεκροί!- Πώς έγινε το δυστύχημα! (Συνεχής ενημέρωση…)

Κοινοποίηση:
ψε

Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε το πρωί της Παρασκευής στον υγροβιότοπο στην περιοχή του Σχινιά Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα τρία άτομα πλήρωμα, ο ένας απεγκλωβίστηκε αμέσως, ενώ οι άλλοι δύο απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λίγη ώρα μετά τις 10 το πρωί.

Το tweet της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο χειριστών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 9:48 το πρωί. Επί τόπου έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο συμμετείχε σε πρόγραμμα ψεκασμών της αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου επί τόπου: Το περιστατικό έγινε εκτός υπηρεσίας. Αφού τέλειωσαν τη ρίψη ο χειριστής, ένας φοιτητής που συμμετέχει σε 6μηνο πρόγραμμα στην περιφέρεια ζήτησε να κάνουν μία βόλτα για να δει τη διαδικασία. Ζήτησε και ο υπάλληλος ασφαλείας του υγροβιότοπου να μπει και εκείνος.
Επεσαν σε καλώδια της ΔΕΗ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:20:

Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Σχινιά Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τρία άτομα πλήρωμα, ο ένας απεγκλωβίστηκε αμέσως, ενώ οι άλλοι δύο απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους λίγη ώρα μετά τις 10 το πρωί και τους έχει παραλάβει το ΕΚΑΒ. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 9:48 το πρωί. Επί τόπου βρίσκονται 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:15:

 Ψεκαστικό ελικόπτερο ιδιωτικής εταιρείας κατέπεσε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Σχινιά Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας έχει απεγκλωβιστεί. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των άλλων δύο που βρίσκονται εντός του ελικοπτέρου, το οποίο έχει καταπέσει στον υγροβιότοπο του Σχινιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 9:48 το πρωί. Επί τόπου βρίσκονται 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και ελικόπτερο του Ναυτικού. Οπως αναφέρουν πηγές των διασωστών, η επιχείρηση είναι δύσκολη καθώς το σημείο είναι βαλτώδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: