ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΙΜΑ στο ΑΜΒΟΥΡΓΟ για τον ΑΛΛΑΧ! – ΧΤΥΠHΣΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ με ΜΑΧΑΙΡΙ τους πελάτες SUPER MARKET- ENAΣ ΝΕΚΡΟΣ (ΦΩΤΟ &ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αιμα

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση με μαχαίρι μέσα σε σουπερ μάρκετ του Αμβούργου. Οπως μεταδίδει η Bild ο δράστης φώναζε «Αλλαχού Ακμπάρ» και μαχαίρωνε ανθρώπους αδιακρίτως. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Οι αρχές κλήθηκαν περίπου στις 15:10 τοπική ώρα, όταν υπήρχαν αναφορές για έναν άνδρα που έτρεχε στην περιοχή. Ο ένοπλος διέφυγε από το σημείο, με την αστυνομία να τον εντοπίζει μισή ώρα αργότερα καλυμμένο με αίματα.

Ο δράστης συνελήφθη και προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά του και είναι άγνωστο εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή ληστεία. Η express.co.uk αναφέρει πως οι αρχές περιέγραψαν την επίθεση σαν τρομοκρατική. Αυτόπτες μάρτυρες σύμφωνα με την Bild ανέφεραν ότι ο δράστης φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ».
«Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το κίνητρο του δράστη ή τον αριθμό των τραυματιών», αναφέρει η αστυνομία σε tweet.

«Επιτέθηκε στους πελάτες αδιακρίτως. Υπάρχει ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας

Τοπικά Μέσα μεταδίδουν πως έχει ενεργοποιηθεί προειδοποίηση για τρομοκρατία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία του Αμβούργου.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, με μονάδα της αντιτρομοκρατικής να βρίσκεται στο σημείο. Σύμφωνα με την Bild και την Telegrpah, η αστυνομία αναζητά και δεύτερο δράστη.

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένας άνθρωπος νεκρός και άγνωστος αριθμός τραυματιών είναι ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης με μαχαίρι που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε σούπερ μάρκετ, στο Αμβούργο.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ένας άνδρας, αλλά τα κίνητρά του παραμένουν έως αυτή την ώρα άγνωστα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Αμβούργου ο δράστης βρίσκεται υπό κράτηση, ωστόσο συμβουλεύει τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή στην οποία εκδηλώθηκε η επίθεση.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: