ΕΚΤΑΚΤΟ! Αρπαγή βρέφους καταγγέλλει το Χαμόγελο του παιδιού

Κοινοποίηση:
xamogelo-tou-paidiou

Την Πέμπτη 12/04/2018, κατά τις βραδινές ώρες, ενημερώθηκε η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» ότι νωρίτερα την ίδια μέρα απήχθη βρέφος από τον φερόμενο ως βιολογικό πατέρα, ο οποίος δεν του ασκεί κανένα νόμιμο γονικό δικαίωμα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεργάστηκε με τις Αστυνομικές και τις Εισαγγελικές Αρχές, ώστε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος για την αναζήτηση και τον εντοπισμό του βρέφους.

 

Ωστόσο, βάσει πληροφοριών που σύλλεξε και μετέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, ο φερόμενος ως βιολογικός πατέρας, σχεδόν αμέσως μετά την αρπαγή του βρέφους μετέβη σε χώρα του εξωτερικού, παίρνοντας μαζί του το παιδί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος από νομικής πλευράς κατηγορείται για κακούργημα και δεν είχε κανένα νομικό δικαίωμα να βγάλει στο παιδί νόμιμα χαρτιά για να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του τονίζει πως ελπίζει να εντοπισθεί άμεσα ο άνθρωπος αυτός, να επιστρέψει το βρέφος πίσω στην οικογένειά του

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: