ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ που κάνει πάταγο και έχει ηπειρώτικο δημοτικό ρυθμό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ελληνικο

Eνα τραγούδι κοινωνικό φαινόμενο που ακόμα δεν κυκλοφόρησε… έχει φτάσει το 1,3 εκατ. προβολές σε μόλις 4 ημέρες στο youtube!

Πρόκειται για ένα πολύ καλό τραγούδι σε επίπεδο ερμηνείας και μουσικής, που βασίζεται σε ρυθμό ηπειρώτικου δημοτικού τραγουδιού!

Το καλό είναι ότι σε σχέση με όσα «σκουπίδια» που έχουμε συνηθίσει να «παίζουν» τον τελευταίο καιρό στα ραδιόφωνα τουλάχιστον αυτό βασίζεται στην μοναδική ελληνική δημοτική μουσική παράδοση.

Χαρούμενο ξεσηκωτικό τραγούδι με ένα πολύ διαφορετικό βίντεο κλιπ!

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης ξεχύθηκε μαζί με την παρέα της στους δρόμους της Αθήνας και τα έδωσε όλα με ένα εμπνευσμένο χορευτικό

Μαζί στη σύνθεση και το στίχο ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento!

Απολαύστε το…

Μουσική / Στίχοι: Μαρίνα Σάττι / Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΚ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ ΣΑΙΤ; ΕΛΕΟΣ [ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ] .

  2. Ότι και να λέτε 4.500.000 χτυπήματα μέσα σε 10 μέρες είναι πάρα πολλά.
    Μπορεί για την κοπέλα να κάποιοι να λένε ότι θέλουν,αλλά όλοι αυτοί που έκαναν τα χτυπήματα πάει να πει
    ότι κάτι τους άρεσε σε αυτή τη μουσική η οποία όπως ξέρουμε δεν έχει σύνορα και πατρίδες.

    Ας περιμένουμε ένα μήνα να δούμε αν θα σπάσει και όλα τα ρεκόρ γιατί συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις τα χτυπήματα μετά το 10ήμερο και για αρκετές μέρες απογειώνονται.

    1. Και τι σημαίνει αυτό; Και τον Τσίπρα τον ψήφισαν εκατομμύρια αλλά και το survivor εκατομμύρια το βλέπουν, σημαίνει ότι είναι και καλά;

  3. Επειδή διαβάζω τα σχόλια στο youtube αλλά και εδώ, η προπαγάνδα καλά κρατεί. Λέτε ότι δεν μοιάζει με Αφρικανή, λογικό είναι αφού έχει μεγαλώσει εδώ όπως και εκατομμύρια άλλοι αλλοδαποί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι Ελληνίδα ούτε ότι προωθεί την ελληνική κουλτούρα. Υπάρχουν εκατομμύρια ξένοι που γεννήθηκαν εδώ που μιλάνε άπταιστα ελληνικά και δεν τους καταλαβαίνει κανείς. Αύριο λοιπόν που οι πακιστανοί και οι μουσουλμάνοι που γεννιούνται κατά χιλιάδες εδώ θα αρχίσουν να τραγουδάνε ελληνικά και να μπαίνουν σε όλες τις δουλειές φαντάζομαι θα λέτε τα ίδια.

  4. Ποιο καθαρη προπαγανδα απο αυτο το βιντεο κλιπ-βοθρος για το μελλον μας δεν παιζει παιδες.
    Αυτο ειναι το μελλον τις Ελλαδος που κανατε με την ψηφο σας νεοελλειναρες μου…υβριδιο φυλετικο να τραγουδα υβριδιο πολιτισμικο μουσικο ασμα(wannabe αμερικανιες) να το κανει ο Θεος!!!

  5. Eλεος! Πήξαμε στους Αλβανούς και τα τσιγγαναριά.

  6. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ.

  7. Λοιπόν επειδή δεν μου αρέσει να βγάζω συμπεράσματα αβίαστα έψαξα να μάθω γι αυτήν την κοπέλα, πρώτη φορά την άκουσα σήμερα σε αυτό εδώ το βίντεο. Έψαξα στο youtube και την πέτυχα σε μια συνεντεύξη στο CRETA TV , Ημητέρα της είναι Ελληνίδα και ο πατέρας της από το Σουδάν, μου έκανε φοβερή εντύπωση η μορφωσή της, η κουλτούρα της, ο τρόπος που χειρίζεται την γλώσσα, οι σπουδές που έχει κάνει στην μουσική, η ωριμοτητά της. Η φωνή της πραγματικά υπέροχη. τραγουδά πάρα πολύ όμορφα τα παραδοσιακά μας τραγούδια. Αξίζει τον κόπο να την δείτε την συνέντευξη. Είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που δεν μου αρέσει καθόλου το ανακάτεμα των φυλών αλλά δεν μπορώ να μην πω τα καλύτερα γι αυτήν την κοπέλα άσε που δεν μοιάζει και καθόλου αφρικανή.

    1. Εισαι σοβαρη κοπελα μου;Την ειδα και εγω την συνεντευξη και δεν ειδα αλλον ανθρωπο πιο υποκριτικα “καλο” με εκνευριστικο ομως στυλακι που την προδιδε καθε τοσο.Τσο και λο στα μπασταρδια τετοιου ειδους που χορτασαμε,ειτε εχουν Σουδανο πατερα ειτε οχι….
      Προπαγανδα ειναι τοσο η ιδια οσο και η μουσικη της και θα περασει….

  8. Μετα το βιντεο κλιπ φανταζομαι οι αλβανοπακιστανοι που κοιτουσανε τα κοριτσακια σαν ξερολουκουμα, θα τραβηξαν και καμια μαλακια!

  9. Δε θα το ελεγα ηπειρωτικο. Ακουστε μερικα αλβανικα στο youtube και θα καταλαβετε. Ντισκο-αλβανιαν θα το ελεγα. Αφου δοκιμασαν οτι βλακεια θες στο τραγουδι, τωρα βγαζουν τα ντισκοτσαμικα.

    1. ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ; ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΔΑΝΟ ΠΑΤΕΡΑ; ΜΠΑ… ΚΑΙ Η ΦΟΥΡΈΙΡΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΠΑΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

  10. Ηταν σαν μπιγιονσε η οποια επισης δεν εχει κανενα ειδος κουλτουρας δημιουργήσει αυτή και η αφροαμερικανικη κοινοτητα της

      1. Το miso πάνω ή το miso κάτω…ή μήπως ο διαχωρισμός γίνεται καθέτως…;

    1. εχει ελληνικο ονομα σαττι η ελλαδα; Αλβανια 100% λεω εγω ειναι

  11. Χάλι… Δείχνει κατάντια, παρακμή, τίποτα από ελληνική φυλή, παράδοση και ελληνικό χρώμα

    1. Σωστός, έπρεπε να σταματήσουν καπου σε ένα μεζεδοπωλείο στο δρόμο, να φάνε ντολμαδάκια!

  12. Nαι οκ! Περισσότερη παράδοση έχουν οι Rotting Christ παρα αυτό το πράμα! Δεν ακούω κάποιο παραδοσιακό μουσικό όργανο εκτός από μιά τσαμπούνα που ακούγεται ανα διαστήματα, αυτό ήταν; Το κάναμε το χρέος μας στην παράδοση; Και που το γύρισαν μέσα στον βόθρο της Αθήνας έτσι που την κατάντησαν οι αριστεροκουλτουριάρηδες οι οποίοι πάνε και γυρίζουν βίντεοκλιπ εκεί! Α! Να μην ξεχάσω, ο πατέρας της Σαττι είναι από το Σουδαν!

  13. Ναι Σαττι!με ηπειρωτικη μουσικη ινδικο ονομα και ινδικο στυλ
    Ειχε παει και στο ΜΑD εγινες μασωνακι και συ?!

  14. Μου φτιάξατε πάλι το κέφι σήμερα !!!
    Να πάτε στο διάολο όλοι σας …. με πρώτους τους …. αλήτες ……πολιτικούς !!!
    Μου λένε οι συγγενείς και οι φίλοι ………………..πότε θα κατέβεις Ελλάδα ρε Στράτο, να σε δούμε !!!
    Και εμένα μέσα μου βαθιά , σκίζονται τα σωθικά…με την ….κατάντια , την βρωμιά ,και τον ξεπεσμό της Πατρίδας !!!
    Εκεί μας καταντήσατε , να μην θέλουμε ούτε για διακοπές να έρθουμε στην Ελλάδα μας !!!
    Άι σιχτίρ μεσημεριάτικα !
    Στράτος Δ.

        1. Στρατο, εισαι εξισου βρωμικος με τους ναζηδες

          1. κυρ Στρατο, να κατεβεις να σε δουμε! ……………

          2. εχει δικιο ο απλυτος, τι μας λες απο τον Καναδα και τη Σουηδια που αυτοεξοριστηκες σα τον αγαπητικο του Ευταξια και τα παρισια και τις γονδολες. Καλα κανεις αλλα οχι πολλες κουβεντες στο λαουτζικο

    1. να και αν ερθεις παπαρακο να κ αν δεν ερθεις.Παρε κ τους συγγενεις μαζι εκει περα να μας αδειαζετε την γωνια, ψωριαρη.

      1. Κάτσε πήξε στην Ελλάδα σας εσύ,αλήτη,ε αλήτη!

  15. Ξεχειλίζουμε από ποιότητα. Ένα μουντό βίντεο, μέσα σε μια βρώμικη Αθήνα, με τα αλβανά να τραγουδάνε και να χορεύουν. Ούστ.

    Είμαστε 10 εκ. πληθυσμός με ……. 15 εκ. τραγουδιστές. Αει στο διάολο νοεέλληνες. Η πατρίδα ξεπουλήθηκε οριστικά και εμείς ασχολούμαστε με την αλβανίδα που τραγουδάει ηπειρώτικο τραγούδι.
    Δώστε ρε τσογλάνια την Ήπειρο στα αλβανά και την Θράκη στους τούρκους και άσε εμάς να ασχολούμαστε με του Ντάνους, τους μισθοφόρους, τις Λάουρες και τα αλβανοαφρικάνια που τραγουδούν & χορεύουν μέσα στην Αθηνανιστάν

    1. Για τραγούδα εσύ ρε άχρηστε. Κράζεις αλλά δεν αναγνωρίζεις οτι είστε ένα εθνος κοιλαράδων , που καπνίζουν 2 πακέτα την ημέρα και τρώνε σαβούρες. Άντε ρε βλάκα πάρε κάμερα και τραγούδα και αν είσαι καλύτερος να εσε χειροκορτήσουμε . Επειδή η κοπελίτσα γεννήθηκε απο αλοδαπούς είναι κατώτερη απο εσένα? Φίλε δεν μετράει πως γεννιέσαι μετράει το τι γίνεσαι . αΑαα και μην ξεχνάς μετά απο 400 χρονια δεν έμεινε κανένας ανόθευτος

      1. ΒΛΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 93% ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΜΑΣ ΠΑΡΕΝΕΙΝΕ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ ΑΛΒΑΝΕ!

        1. Τραγούδα,τουρκόσπορε!Άκου λέει έμεινε ανώθευτο μετά από 2.000 χρόνια.Βούλο,άνοιξε κανα βιβλίο βιολογίας και ιστορίας και μετά μίλα.Πιθηκάκο!

      2. ΑΣΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ DNA ……ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ…….ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ.
        ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…….ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ….
        ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ…..ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ ΒΕΡΑ ΣΟΥΚΑΣ ΖΑΧΟΣ
        ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΩ;;;;;;;;;ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΟΧΗ.
        ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…..ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  16. Υποκουλτούρα. Αναμασημός. Ανατολίτικο συμπίλημα. Πήραν το ηπειρώτικο στίγμα και το έκαναν ethnic. Αηδία. Που αλλού θα μπορούσε να γυριστεί τέτοιο video… Στην Πνύκα;; Έκλασε κανείς;;

  17. Τι βλακεία είναι αυτή; Αμερικανιά. Η κοπέλα μάλλον είναι από την Αλβανία αφού τη λένε Σάτι και η Αθήνα από πίσω δείχνει σαν τριτοκοσμική χώρα. Κατά τα άλλα το βίντεο προβάλει την Ελλάδα…

  18. Αυτη ειναι η Αθηνα;;; Για κλάματα ειμαστε. Βρωμια και τιποτα αλλο. Εκει σε αυτα τα μέρη βρήκαν να το γυριςουν;;; Αυτα τα σιχαμερά γκράφιτι δεν τα βλεπεις ουτε στο Χάρλεμ. Κι εκει πιο καθαρά ειναι. Ουςτ απο δω, δυσφημίζεται την Ελλαδα.

  19. μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ακούσει ποτέ.

  20. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΥΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΑΣΕΙΣ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.

  21. στη Παλαιστίνη γυρίστηκε το βίντεο; Κοιτάχτε κάτι χάλια από πίσω, νομίζει κανείς ότι πέρασε η ισραηλινή αεροπορία νωρίτερα..

  22. το τραγουδι ειναι για πεταμα…..το φθηνο βιντεο κλιπ ομως δειχνει οτι κοπιαρουμε ανεπιτυχως τους αφροαμερικανους που κανουν κλιπ στα γκετο και σε υποβαθμισμενες περιοχες ……και δειχνει και το χαλι της πρωινης αθηνας……καμπουλ κανονικη η αθηνα μας……..

  23. Ρε κορίτσια αντε πιάστε καλύτερα δουλειά σε κάποιο φαστφουντάδικο γιατί σας βλέπω να πεινάτε.

  24. Πόσο βρώμικη πόλη η Αθήνα!!!Φαβέλες άρχισε να θυμίζει.

  25. Εξαιρετικό….καιρός να δώσουμε αξία στα παιδιά μας…η Ελλάδα ξεχειλίζει ταλέντα!!!

  26. Λοιπον εχουμε και λεμε, πηραν εναν δημοτικο σκοπο και τον εκαναν πατικουρα,και μαλιστα πολυ κακη!Το βιντεο κλιπ για κλαματα και λιγα λεω…το μονο πραγμα που βλεπεις στο συγκεκριμενο κλιπ,ειναι η καταντια της αθηνας, μες στη βρωμα και την μουτζουρα, και αριστερα και δεξια , οι τουρκομπαγκλαντεσιανοι που την κατοικουν τωρα πια!Οσο για τις κοπελιες …κακογουστες,απο την κορυφη μεχρι τα νυχια …και ουτε οι μισες δεν ειναι ελληνιδες ,μεχρι μια αραπινα βλεπω μεσα και οχι μονο…Το να χορευουν σαν ινδες γυφτισες στη μεση του δρομου, εναν “ηπειρωτικο σκοπο”…λεμε τωρα…αυτο δεν το κανει βιντεο κλιπ!

  27. βίντεο αυτό σοβαρό, φοβερή σκηνοθεσία. με τον λαθροπάκη σε μαύρη εργασία…

  28. Μέσα στα τόσα σκουπίδια που κυκλοφορούν, ακόμη ένα (εξαιρούνται τα κορίτσια).
    Δεν υπάρχει κώλος που να βγάζει σαντιγύ.

  29. Ελα μωρε ξεφτιλικια δεν υπαρχει πνευματικη δημιουργια και αναμασανε την παραδοση

Comments are closed.