Εκλογές Κεντροαριστερά – Δείτε Live: Tο δεύτερο debate των υποψηφίων

Κοινοποίηση:
ert

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της Κεντροαριστεράς, οι υποψήφιοι για την προεδρία του νέου φορέα διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στη δεύτερη τηλεμαχία, με φόντο το τρομοκρατικό χτύπημα κατά των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Τις ερωτήσεις θα υποβάλλουν δημοσιογράφοι από τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας. Συγκεκριμένα, θα συντονίσουν από κοινού οι Δώρα Αναγνωστοπούλου (ΕΡΤ) και Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΪ) και θα ρωτήσουν οι Στεφανία Μουρελάτου (AΝΤ1), Ιορδάνης Χασαπόπουλος (Mega), Κάτια Μακρή (Star), Ράνια Τζίμα (Alpha) και Αμαλία Κάτζου (Epsilon).

ΔΕΙΤΕ LIVE EΔΩ

Η συζήτηση θα περιλαμβάνει έξι κύκλους. Θα ξεκινήσει με μία κοινή ερώτηση προς όλους τους υποψηφίους που θα απευθύνουν οι συντονιστές και θα κλείσει με τον ίδιο τρόπο. Οι ερωτήσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν τα 30 δευτερόλεπτα και οι απαντήσεις τα 100».

Οι θεματικές ενότητες θα αφορούν ερωτήσεις για τον υπό διαμόρφωση φορέα, την οικονομία και την ανάπτυξη καθώς και την κατηγορία «δημοκρατία – θεσμοί – πολίτευμα». Πριν από την ολοκλήρωση του ντιμπέιτ, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να κάνουν ερώτηση σε κάποιον από τους αντιπάλους τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: