Εικόνες ΠΑΝΙΚΟΥ περιέγραψε ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Δημήτρης Κωσταριάς, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες

Κοινοποίηση:
perifereiarxis

Τις στιγμές που ζουν εδώ και λίγες ώρες στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης,μετά την πολλαπλή βομβιστική επίθεση με τους περισσότερους από 15 νεκρούς, όπως δείχνουν μέχρι τώρα τα πράγματα, περιγράφει στο tempo24.gr, ο βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας σε θέματα εθελοντισμού και αθλητισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Κωσταριάς, ο οποίος και βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

«Βρισκόμαστε στο ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης των Βρυξελλών σε απόσταση περίπου 17 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο αλλά πολύ κοντά στους σταθμούς του μετρό. Από τη στιγμή της πρώτης έκρηξης στο αεροδρόμιο, επικράτησε παντού πανικός. Κανείς δεν ήξερε τι γίνεται, που έχει συμβεί τι, πόσα είναι τα θύματα και τι θα ακολουθήσει» περιγράφει συγκλονισμένος ο κ. Κωσταριάς.

Επιπλέον, όπως σημείωσε στο tempo24.gr ο βοηθός Περιφερειάρχη αυτή τη στιγμή υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη και όλοι είναι αποκλεισμένοι σε σπίτια, ξενοδοχεία.

«Η μόνη μας ενημέρωση είναι μόνο μέσα από το ίντερνετ και τα μέσα ενημέρωσης. Επίσημα μέχρι στιγμής δεν μας έχουν πει κάτι, παρά μόνο να μείνουμε σε κλειστούς χώρους και στα σπίτια τους οι πολίτες» κατέληξε ο κ. Κωσταριάς.

Να σημειωθεί πως σε λίγη ώρα ήταν προγραμματισμένη (10.30 ώρα Βρυξελλών) εκδήλωση για την ολυμπιακή εκεχειρία στην οποία συμμετέχουν η Περιφέρεια με τον κ. Κωσταριά, η διευθύντρια Αρχαιολογίας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας και στελέχη του Δήμου Ήλιδας.

 

tempo24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: