ΕΙΚΟΝΑ ΑΙΣΧΟΥΣ: Είχαν αναρτήσει την σημαία ανάποδα σε σχολικό αγιασμό στην Καβάλα και ΔΕΝ βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να διαμαρτυρηθεί !!!

Κοινοποίηση:
simaia-anapoda

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν γονείς και μαθητές… του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (πίσω από το Δημαρχείο) το πρωί της Πέμπτης, καθώς προσήλθαν στο σχολείο για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αυτό που αντίκρισαν ήταν η ελληνική σημαία…να έχει αναρτηθεί ανάποδα! (κάτι που, παλαιότερα, θα σήμαινε…ανταρσία των μαθητών του σχολείου!)

Το χειρότερο στην όλη η υπόθεση δεν είναι τόσο η ίδια η ανάρτηση της ανάποδης σημαίας (στην τελική αυτό μπορεί να έγινε και κατά λάθος από την διεύθυνση του σχολείου), όσο το γεγονός ότι ουδείς το παρατήρησε, είτε γονέας είτε μαθητής, ώστε να κάνει την παρατήρηση και να διορθωθεί.

simaia-anapoda2

Όπως σημειώνει το kavalapress, είναι χαρακτηριστικό ότι οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook από…περαστικό ο οποίος έτυχε να περνάει από εκείνο το σημείο στις 2:30 το μεσημέρι (!) και να δει την ανάποδη σημαία!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ? λέει:

    Περιμενει κανεις κατι καλυτερο,οταν τα σχολεια μας ειναι γεματα απο αθεους εθνομηδενιστες αναρχοαριστεριστες εκπαιδευτικους?
    Αυτα τα ανθελληνικα μιασματα θεωρουν την σημαια(για την οποια εχυσαν το αιμα τους οι προγονοι μας) εθνικιστικο πανι.
    Aυτα τα ΠΑΡΤΑΛΙΑ υποστηριζουν μονιμα τους αλλοδαπους και την παγκοσμιοποιηση,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ(Δολοφονιες ελληνων,ξυλοδαρμους ελληνων απο αλλοδαπους κλπ).
    Τοσο εθνοπροδοτες ειναι, οι γενιτσαροι απατριδες αναρχοαριστεριστες που διδασκουν τα παιδια μας.

    1. Ο/Η Πανι ειναι η μουρη σου αναρχοτσυριζομουρη βρωμοκατσαπλια? λέει:

      Γι’αυτο το «πανι» εχυσαν το αιμα τους οι προγονοι μας σιχαμα.Εσυ εγινες γενιτσαρος-προδοτης και το αποκαλεις πανι?
      Φτου σου σιχαμενο μιασμα της κοινωνιας.

Comments are closed.