ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ: Σκότωσε τη μητέρα της και την έβαλε σε … βαλίτσα ! (φώτο & βίντεο)

Κοινοποίηση:
valitsa

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 18χρονη Αμερικανίδα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, με τη βοήθεια του 21χρονου συντρόφου της, την μητέρα της και στη συνέχεια έβαλαν το ημίγυμνο πτώμα της σε μια… βαλίτσα! Το έγκλημα… έλαβε χώρα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο St. Regis στο Μπαλί της Ινδονησίας ενώ η βαλίτσα εντοπίστηκε εντός του αποθηκευτικού χώρου ενός ταξί, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο.

Οι αστυνομικές αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με ένα μακάβριο θέαμα όταν ανακάλυψαν την αποσκευή που είχε μέσα την άτυχη Αμερικανίδα τουρίστρια. Η σορός της 62χρονης Σίλα φον Βέις Μακ έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση υποδεικνύει ότι τα τραύματα προέκυψαν από χτυπήματα με κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Το ζευγάρι συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι μια ένοπλη συμμορία τους πήρε ομήρους και σκότωσε την 62χρονη γυναίκα, ενώ εκείνοι δραπέτευσαν

Η 62χρονη διέμενε στο ξενοδοχείο μαζί με την κόρη της και τον σύντροφό της. Αν και τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν γίνει γνωστά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου κατέγραψαν την άτυχη τουρίστρια να τσακώνεται με τον 21χρονο, τη Δευτέρα, λίγες ώρες έπειτα από την άφιξη της στην χώρα.

.

Η γυναίκα είχε ταξιδέψει από τις ΗΠΑ, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές της μαζί με το νεαρό ζευγάρι, το οποίο είχε φτάσει στο Μπαλί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Όπως έγινε γνωστό, την περασμένη Τρίτη, το ζευγάρι κάλεσε ένα ταξί και φόρτωσε όλες τις βαλίτσες του μέσα. Οι νεαροί είπαν στον οδηγό του οχήματος να τους περιμένει μέχρι να κάνουν check out από το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, έπειτα από δύο ολόκληρες ώρες, η 18χρονη και ο 21χρονος δεν είχαν επιστρέψει και ο οδηγός του ταξί κάλεσε τους άντρες ασφαλείας του ξενοδοχείου οι οποίοι ανακάλυψαν τη ματωμένη βαλίτσα και μέσα σε αυτή το πτώμα της μητέρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: