Εδώ βρήκαν κρεμασμένο τον διάσημο μουσικό…

Κοινοποίηση:
cornell

Η αστυνομία του Ν

τιτρόιτ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του δωματίου στο ξενοδοχείο που άφησε την τελευταία του πνοή, ο Κρις Κορνέλ. Ο Ο διάσημος μουσικός, frontman των Soundgarden βρέθηκε νεκρός στις 18 Μαΐου τη σουίτα του ξενοδοχείου MGM Grand Detroit στο Ντιτρόιτ, λίγες ώρες αφού το συγκρότημα είχε δώσει μια συναυλία στην πόλη αυτή. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι οι αρχές κλήθηκαν στο ξενοδοχείο γύρω στα μεσάνυχτα, από έναν φίλο του τραγουδιστή.

Ο διάσημος μουσικός, frontman των Soundgarden, βρέθηκε νεκρός στις 18 Μαΐου στη σουίτα του ξενοδοχείου MGM Grand Detroit όπου είχε καταλύσει εκείνος και το συγκρότημά του.

«Η αιτία του θανάτου κρίθηκε ότι είναι η αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί», ανέφερε η υπηρεσία, μετά την αρχική νεκροψία-νεκροτομή. Σε τοξικολογική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος μουσικός, είχε καταναλώσει μια σειρά από φαρμακευτικές ουσίες.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες από το εσωτερικό της σουίτας, συμπεριλαμβάνεται και το αντικείμενο, ένα όργανο γυμναστικής, με το οποίο ο άτυχος μουσικός απαγχονίστηκε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: