Είμαστε προ των πυλών ραγδαίων δραματικών εξελίξεων. Αφύπνιση – Αντίσταση – Ανατροπή.

Κοινοποίηση:
2017-11-10_090411-620x376

Έντονο προβληματισμό έχει αρχίσει να προκαλεί η αλλαγή του όλου θεσμικού πλαισίου για την αποσυμφόρηση των φυλάκων, με την νομολογία υπουργού Παρασκευοπούλου …

Μια ακόμη ενεργεία της «πολιτικής χουντικής εξουσίας» που δείχνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

δεν αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας και τι απαιτεί όχι μόνο η κοινωνία, άλλα σε πολλά θέματα η κοινή λογική . Αυτό είναι ένα μόνο περιστατικό που πλέον δείχνει καθαρά ότι η κυβέρνηση άλλα και το πολιτικό σύστημα εμπαίζει την χώρα και τον λαό μας.
Μέσα σε μια κατάσταση που η Ελληνική οικονομία είναι στον αστερισμό της νέας αξιολόγησης και η προδοτική ηγεσία στον βωμό αυτό ξεπουλάει τα πάντα στην προσπάθεια τους να κρατηθούν στις καρέκλες τους, αδιαφορεί για λαό – κοινωνία και Πατρίδα. Άλλα τι να περιμένεις από ένα πολιτικό σύστημα που την ΕΛΛΑΔΑ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ τον έχουν σε υποβαθμισμένη μοίρα.

Αυτά όλα κάνουν επιτακτική την ανάγκη η κοινωνία να αντισταθεί και να αντιδράσει, άμεσα και γρήγορα. Αυτό ζητάει η ιστορία μας, αυτό ζητά κάθε Έλληνας

και κάθε Ελληνίδα. Φυσικά αυτό ζητά η καταγωγή μας, η παντοτινή αξία του Ελληνισμού των οραμάτων του και των ιδανικών της φυλής μας ανά τους αιώνες.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ..

Πρέπει η Αντίστασή μας να είναι μεγάλη. Οφείλουμε στις επόμενες γενιές να παραδώσουμε μία Ελλάδα Ελεύθερη, μια Ελλάδα που να ανήκει ξανά μόνο στους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Είμαστε προ των πυλών ραγδαίων δραματικών εξελίξεων. Και άλλες μειώσεις συντάξεων και μισθών – και άλλους φόρους – ακόμα μεγαλύτερη φτωχοποίηση.

Είμαστε προ των πυλών της πλήρους υποδούλωσης της Πατρίδας μας με το σφράγισμα που ετοιμάζουν. (βλέπε ηλεκτρονικό εισιτήριο). Ένα γενικό ξεπούλημα όλου του φυσικού μας πλούτου και της Δημόσιας περιουσίας.

Ή τώρα ή ποτέ! Πάμε δυνατά στην Ανατροπή τους.

Αφύπνιση – Αντίσταση – Ανατροπή.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

Ο εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Δημοσιογράφος Γιάννης Βερώνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: