Αναπόφευκτο το κούρεμα του ελληνικού χρέους όμως να συνδυαστεί με έξοδο από το ευρώ, είμαι πολύ ευγνώμων στον Τσίπρα, δήλωσε ο επικεφαλής της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Μπερντ Λούκε.
«Είμαι πολύ ευγνώμων που ο Τσίπρας σηκώθηκε και έδειξε σε αυτούς τους ανθρώπους στην ΕΕ ότι απλώς δεν γίνεται έτσι» δήλωσε ο επικεφαλής της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Μπερντ Λούκε, μιλώντας σε συνέδριο του κόμματός του στην Βρέμη και πρόσθεσε ότι η ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα ούτως ή άλλως «στο μεγαλύτερο μέρος της έχει χαθεί».
Το κούρεμα χρέους που ζητά η νέα κυβέρνηση στην Αθήνα είναι αναπόφευκτο, πρόσθεσε ο κ. Λούκε και ζήτησε να συνδυαστεί με την έξοδο της Ελλάδας από την Νομισματική Ένωση.
Εάν ο κ. Τσίπρας ευελπιστεί για την πολιτική του σε περαιτέρω ευρωπαϊκή βοήθεια, τότε θα πρέπει η Γερμανία να του καταστήσει σαφές οτι «έτσι (ενν. όπως το θέλει η ελληνική κυβέρνηση) δεν γίνεται», τόνισε.
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ;ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΟΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ε;ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΕΛΙΟΣ…….
Γερμανοί χρυσαυγίτες με κουστούμια.