Δ.Καμμένος: Εκανε τον σταυρό του, έβαλε το χέρι στην καρδιά και ψήφισε…

Κοινοποίηση:
dkammenos4

Εκανε τον σταυρό του, έβαλε το χέρι στην καρδιά και ψήφισε για την Μακεδονία όπως είχε ορκιστεί ενώπιον Θεού και λαού ο πρόεδρος του κόμματος του, Π.Καμμένος. Ο μόνος έντιμος πολιτικός που κράτησε τον λόγο του απόψε. «Ο λαός απαιτεί εκλογές γιατί η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια» έλεγε τον Δεκέμβριο του 2014 ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. «Θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος και κανένας Τσίπρας να μην διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας».

Τότε, μάλιστα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και μετέπειτα κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα έλεγε επίσης ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό».

Ολα αυτά τα τήρησε απόψε ο Δ.Καμμένος και η απόφαση του ήταν ορθή. Ο πρέσβης της Γερμανίας τον δικαιώνει απόλυτα. «Mακεδόνες και Έλληνες» είπε ο πρέσβης και αυτό τα λέει όλα. Η χώρα μας χάνεται.

Το «καράβι» χτύπησε ήδη στα βράχια, και στους ΑΝ.ΕΛ όποιος προλάβει «πηδάει» για να σωθεί. Κορυφαία «κεντρικά στελέχη», και στελέχη σε τοπικές οργανώσεις εγκαταλείπουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με ανακοινώσεις για την πορεία της συγκυβέρνησης.

Αλλωστε η φράστη Π.Καμμένου «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή… κουτσός ο παίχτης…», δείχνει το κλίμα που επικρατεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: