Δώστε προσοχή! Με τι καιρό θα σουβλίσουμε το αρνί

Κοινοποίηση:
ovelias-696x430

Τοπικές βροχές κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο, την Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα, και την Πελοπόννησο, και λίγες σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο, το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σήμερα Μεγάλο Σαββάτο.

 

Σταδιακά και από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς, ενώ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους τα 7 και παροδικά τα 8 μποφόρ.
Την Κυριακή του Πάσχα 8/4 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα.

Εξαίρεση αποτελεί το Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, όπου αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της Ανατολικής Κρήτης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα συνεχίσουν να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 7 κατά τόπους, και παροδικά έως 8 μποφόρ.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 9/4 αναμένονται τοπικές νεφώσεις, η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα, ενώ οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν θα ξεπερνούν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: