Δώρα Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις – Η φωτογραφία που έχει η ΕΛ.ΑΣ. και «καρφώνει» τον δολοφόνο

Κοινοποίηση:
στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης Δώρας

Στα ίχνη του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού βρίσκονται οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, με ισχυρό «όπλο» τις κάμερες που «δίνουν» ύποπτους.

Οι κάμερες βοηθούν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ., να σφίξουν τον κλοιό γύρω από το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη καθώς έχουν αποτυπώσει άτομα που θεωρούνται ύποπτοι για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», σήμερα Παρασκευή (03/11), οι φωτογραφίες προέρχονται από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων αλλο­δαπών στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτές, απει­κονίζονται άτομα-πελάτες, που ενδέχεται να διαπραγματεύθηκαν την πώληση του κινητού τηλεφώ­νου της άτυχης κοπέλας.

Το με­γαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται σε φωτογραφία που απεικονίζει άνδρα ηλικίας άνω των 60 ετών. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν πρό­κειται πράγματι για τον δολοφόνο τη κοπέλας, ωστόσο το γεγονός ότι λίγη ώρα μετά τον φόνο βρέ­θηκε στο κατάστημα όπου πιθα­νολογείται ότι πουλήθηκε το κι­νητό τον καθιστά ύποπτο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: