Δοσίλογος από κούνια και πολιτικά ανήθικος ο Σαμαράς κοροϊδεύει για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
samaras-vouli1

Η κυβέρνηση δεν έλεγε την αλήθεια όταν έλεγε ότι η συμφωνία καθαρογράφεται ή όταν έλεγε ότι κάνει σκληρή διαπραγμάτευση.

Οι δανειστές σας ζητάνε περισσότερα από το mail Χαρδούβελη, το «δήθεν καταστροφικό». Ενώ η Ελλάδα είχε τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξη ξαναμπήκε σε ύφεση, γι αυτό και το πλεόνασμα θα είναι μικρότερο. Σε 3ο μνημόνιο, σε αναγκαστικό δανεισμό πάει η χώρα.

Είχαμε αρνηθεί επώδυνα μέτρα ως κυβέρνηση, δεν ανεβάσαμε τον ΦΠΑ. Εσείς ανεβάζετε συνεχώς το λαγαριασμό.

Βάζετε νέους φόρους σε συνεπείς φορολογούμενους και χαρίζετε τα χρέη σε «μεγαλομπαταχτσήδες».

Επαναφέρετε την εισφορά αλληλεγγύης που εμείς είχαμε μειώσει και αυτό χτυπάει τη μεσαία τάξη.

Είμαι σε επαφή με Ευρωπαίους αξιωματούχους για να ελαφρυνθεί ο πόνος της νέας συμφωνίας.

Εμείς δε φοβόμαστε τις εκλογές, η χώρα δεν τις αντέχει, θα έρθει ακόμα πιο κοντά στο ατύχημα.

Το κόμμα σας το ρωτήσατε τι θα κάνει με τη δική σας πρόταση; Τη στηρίζει;

Τους 3 μήνες της διακυβέρνησης σας, είχαμε φορολογική υστέρηση περί τα 900 εκατ. ευρώ

Έχετε κάνει στάση πληρωμών &οι φορολογούμενοι κι αυτοί στάση να πληρώνουν.

Μην ξεχνάτε ότι κερδίσατε τις εκλογές με την υπόσχεση ότι θα φέρετε καλύτερη συμφωνία, εντός ευρώ.Κοιτάξτε να μην γίνεται ο μοιραίος άνθρωπος της Ελλάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μονό αυτός είναι ? ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ που τον στηριζουν ως τωρα τι ειναι δεν είναι το ίδιο ?

    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ

    Αυτός έπρεπε κανονικά να έχει φύγει να εχει παραιτηθει αλλα ειναι πολλά τα $$$$$$$$$$$$$$$$$ Στέφανε για να φύγει και να τα παρατησει ΜΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ?

    Συνένοχη όλοι όσοι μέσα στη ΝΔ δεν αλλάζουν αρχηγο και τον στηρίζουν ακόμα μετά από τη τόση ΔΥΣΤΙΧΙΑ που έσπειρε αυτός ο γελοίος στην Ελληνικό Λαό όλα αυτά τα χρόνια.

Comments are closed.