ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ: Εκτάκτως το Ανθρωποκτονιών στην Κάλυμνο. Το πρωί η νεκροψία – νεκροτομή στον άτυχο Νίκο

Κοινοποίηση:
KalymnosFoititis251117sk

Η εξαφάνιση του φοιτητή του ΕΜΠ εξελίσσεται σε ένα απίστευτο θρίλερ και μια φρικαλέα δολοφονία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Νίκος Χατζηπαύλου έχει ξυλοκοπηθεί άγρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, ενώ ένας γιατρός του νησιού που τον είδε για μία πρώτη εκτίμηση, δεν μπορεί να καταλήξει με βεβαιότητα αν το τραύμα που φέρει στο κεφάλι είναι από πυροβολισμό ή από κάποιο άλλο όργανο.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ενδεχομένως έχει πυροβοληθεί, ωστόσο για να είναι σίγουροι αναμένουν στο νησί ιατροδικαστή από την Ρόδο που θα μεταβεί για αυτοψία, η οποία θα γίνει πιθανόν το πρωί για να βλέπει καλύτερα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα γίνουν η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Πρόσθετα, ακριβώς για την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Κάλυμνο και κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που θα παράσχουν βοήθεια και την τεχνογνωσία τους στους συναδέλφους τους, για την συντομότερη το δυνατό εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως τα παπούτσια και οι κάλτσες του παιδιού βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, όπου προφανώς οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να δυσχεράνουν τις έρευνες των Αρχών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: