Δικαστήριο της Αυστραλίας ξεσκεπάζει την προδοσία της κυβέρνησης που ξεπουλά τη Μακεδονία

Κοινοποίηση:
unnamed

Δεν ξεχνάμε το σημαντικότερο ζήτημα της εποχής μας.
Οι αρχές της Αυστραλίας απαγόρευσαν στη σλαβική οργάνωση των ψευδομακεδόνων του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Συνεδρίου» να φέρουν ως έμβλημα τον Ήλιο της Βεργίνας ή Μακεδονικό Ήλιο, στο λογότυπό τους διότι αποτελεί εθνικό σύμβολο της Ελλάδας.
Επιπλέον, οι αυστραλιανές αρχές πρόετρεψαν τους Σλάβους της Αυστραλίας να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Καμπέρα που είναι η αρμόδια αρχή για τη χορήγηση των ελληνικών συμβόλων. Διαβάστε πιο κάτω το κλάμα των Σκοπιανών που θυμίζει δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή είναι λοιπόν η αποστομωτική απάντηση στον κάθε προσκυνημένο. Για όλους αυτούς τους θλιβερούς έλληνες που τόσο καιρό κυκλοφορούν σαν σκιές ανάμεσα μας για να μας λένε ότι “όλος ο κόσμος τους λέει έτσι”, “πρέπει να συμβιβαστούμε” και λοιπά ανθελληνικά ξεφτιλίκια, πάψτε πια αχρείοι και καταλάβετε το:
Με Κούλη, αναρχοΑλέξη, Φώφη, Σταύρο κτλ. πρέπει να προδώσουμε τους προγόνους μας και ως παράφρονες, να χαρίσουμε την εθνική μας κυριαρχία. Με αυτούς μια ζωή θα χάνουμε και μια ζωή θα μικραίνουμε.
Με τους περήφανους και ζωντανούς Έλληνες της διασποράς της Αυστραλίας που κρατάνε υπόλογη την κυβέρνηση τους να μην διολισθήσει στο ψέμα και στην παραχάραξη της ιστορίας και της αλήθειας, η Ελλάδα διατηρεί στο ακέραιο τα κυριαρχικά και αναφαίρετα δικαιώματα της, ενώ όσοι σκοπιανοί παράφρονες μας επιβουλεύονται, ξεφτιλίζονται από τις αρμόδιες αρχές, όπως τους αξίζει.
Χίλια μπράβο στους πολίτες του Οικουμενικού Ελληνισμού. Οι πολιτικοί μας είναι Σκοπιανοί μπροστά σας!
Οι πραγματικοί αντίπαλοι της χώρας μας ειναι εντός των συνόρων και έχουν βουλευτική ασυλία.

infognomonpolitics.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: