Ποιες γνωστές γυναίκες της ελληνικής showbiz προκάλεσαν πανικό με την παρέα τους στην παραλία της Μυκόνου;;
Στην Μύκονο έχουν βάλει στόχο να ξεκαλοκαιριάσουν οι τραγουδίστριες Έρη και Λιούμπα Ζώρα. Την ημέρα οι δύο αδελφές πάνε για μπάνιο σε παραλίες του νησιού και προκαλούν …χαμό με τα tiny μπικινάκια που φορούν.
Η κάμερα του Mykonos Live Tv τις απαθανάτισε να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική Ψαρρού.
Τα κορίτσια βρέθηκαν εκεί παρέα με δύο φίλες τους! Η καυτή γυναικοπαρέα δεν σταμάτησε τα γέλια, τα πειράγματα και τις φωτογραφίες, ενώ οι λουόμενοι …έκοβαν φλέβες και δεν ήξεραν σε ποια από όλες να κολλήσουν το βλέμμα τους!
διασημες Ελλεινιδες πουτανες προς αναζητηση γαμιαδων επι πληρωμη στην ψαρου
κόκα , γαμίσια απο το κώλου και χύσιμο στην μούρη
αυτο που χρειάζεται ειναι να σκάσει ενα ασκέρι με τζιχαντιστές στην ψαρού να γαμήσει ακόμα και τα γκαρσόνια ..ποια γκαρσόνια , τις χελώνες