Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες είναι σε πλήρη σύγχυση! Δεν ξέρουν ποιον να ψηφίσουν αν γίνουν εκλογές!

Κοινοποίηση:
dimosopisi-570-800x600

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται και με ποιο κόμμα θα είναι καλύτερα, ποιος είναι ιδανικός για πρωθυπουργός , πώς θα έρθει η αλλαγή και σε τι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Ένα αλαλούμ…. αποτυπώνει η δημοσκόπηση της εταιρίας Marc καθώς από την μια οι ερωτηθέντες δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα με 3,5% αλλά από την άλλη επιθυμούν μια κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό πόλο την Νέα Δημοκρατία.

 

Στην δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για την τηλεόραση του Alpha η πρόθεση ψήφου έχει ως εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 28,3%

ΝΔ: 24,8%.

Το Ποτάμι: 5,8%

Χρυσή Αυγή: 5,7%

ΚΚΕ: 5,3%

ΠΑΣΟΚ: 4,5%

Ανεξάρτητοι Έλληνες: 3,3%.

ΛΑ.Ο.Σ.: 1,9%

ΔΗΜΑΡ: 1,2%

Οικολόγοι Πράσινοι: 1,1%.

Άλλο Κόμμα: 6,9%

Άκυρο/Λευκό: 3,6%

Αδιευκρίνιστη ψήφος: 7,6%

Στην δημοσκόπηση το 38,8%, επιθυμεί κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό πόλο τη Νέα Δημοκρατία ενώ το 23,9% θέλει κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό πόλο τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ το 18,4% θεωρεί ότι η λύση είναι μια αυτοδύναμη κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση, και μόλις το 9,9% βλέπει σαν λύση μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το 56,9% των ερωτηθέντων θέλει να αποφευχθεί το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών υποστηρίζοντας ότι πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ενώ το 38,7% βλέπει λύση μέσω εκλογών. Εξάλλου, το 67% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα μπορέσει να εφαρμόσει μια διαφορετική οικονομική πολιτική, ενώ το 27% πιστεύει το αντίθετο, σύμφωνα με ειδησιογραφικά μέσα.

«Ανησυχία για τα χειρότερα» προκαλεί στο 57,8% μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με το 33,3% να πιστεύει ότι αν κυβερνήσει θα «υπάρξει ελπίδα για κάτι καλύτερο». Στην ερώτηση «με τις απόψεις ποιου αρχηγού συμφωνείτε περισσότερο» το 28,4% δηλώνει ότι συμπλέει με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ με τον Αλέξη Τσίπρα συντάσσεται το 25,5%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ..Στέφανε, όλος ο κόσμος γελάει με τους πληρωμένους ξεφτίλες «δημιοσκόπους»…τζάμπα ανεβάζεις την άθλια και καταγέλαστη προπαγάνδα τους…Περιμένουμε ΠΑΝΑ…Τέλος!!!

  2. Στεφανε αυτεs οι δημοσκοπησειs ειναι κατα παραγγελεια δηλ. sike και ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα εχουν πεστε του Ε. Πανα να κανει μια πανελλαδικη δημοσκοπηση και μετα τα λεμε , θυμιζω οτι ο Παναs επεσε πολυ κοντα και στιs εκλογεs του Μαη

Comments are closed.