«Δημοκρατικές» διαδικασίες στην Ουκρανία : 5 χρόνια φυλακή για μπλουζάκι του Τσε Γκεβάρα!

Κοινοποίηση:
tse-gkevara

Με τον νόμο που τέθηκε σε εφαρμογή από τις 18 Δεκεμβρίου στην Ουκρανία, πολίτης ο οποίος φέρει αντικείμενο που συμβολίζει την κομμουνιστική ιδεολογία ή κάποιον από τους γνωστούς κομμουνιστές ηγέτες, θα μπορεί να τιμωρείται με 5 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με τον νόμο περί ¨απαγόρευσης διενέργειας κομμουνιστικής προπαγάνδας¨ που ισχύει από τις 18 Δεκεμβρίου και δημοσιεύτηκε-σύμφωνα με τα tourkikanea – στην επίσημη ιστοσελίδα του ουκρανικού κοινοβουλίου, πλεόν σοβαρές ποινές περιμένουν όποιους φέρουν αντικείμενα-σύμβολα του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, αλλά και φωτογραφίες κομμουνιστών ηγετών. Σύμφωνα με τον νόμο αν κάποιος φορά μπλουζάκι με τον Τσε, μπορεί να καταδικαστεί σε 5 έτη φυλάκισης και κατασχεθεί η περιουσία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η Ελλάς πρωτοπόρος ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ!
    Ο Μιχαλολιάκος προφυλακίστηκε γιατί έκανε το «λάθος» να βάλει το όνομά του στο τηλεφωνικό κέντρο των γραφείων του κόμματος.
    Ο Παππάς προφυλακίστηκε γιατί είχε στην βιβλιοθήκη του βιβλία που δεν ήταν του γούστου της ανακρίτριας!
    Ο Λαγός προφυλακίστηκε γιατί…ε,αφού βάλανε μέσα τον Αρχηγό και τον Παππά,να τον αφήσουν ελεύθερο;
    Ο Γερμενής με τον Ηλιόπουλο προφυλακίστηκαν γιατί κάποιος το είπε στον ψηλό,τον παναθηναϊκάκια.
    Ο Κούζηλος προφυλακίστηκε γιατί παράτησε τα βαπόρια.
    Ο Κασιδιάρης προφυλακίστηκε γιατί δεν είχε τα προσόντα που απαιτεί το «savoir vivre» του ψηλού,του παναθηναϊκάκια.
    Βέβαια δεν πρέπει να κατηγορούμε τον αξιόποινο…εεεε…αξιότιμο πρωθυπουργό μας(;).Στο κάτω-κάτω το είπε ο άνθρωπος https://www.youtube.com/watch?v=YtKSzO8YVdg
    Υ.Γ. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

  2. Μακάρι να κάνουμε και εμείς έναν τέτοιο νόμο εδώ στο Ελλαδιστάν – ΧαΧαΧα

Comments are closed.