ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! 30χρονος τραπεζίτης φοράει… γόβες στο γραφείο γιατί «αισθάνεται ισχυρός»!

Κοινοποίηση:
goves_0_0

Τρεις φορές την εβδομάδα συνδυάζει τα καλοραμμένα του κοστούμια με ψηλοτάκουνες γόβες και «νιώθει πιο ισχυρός από ποτέ».Την απόφαση αυτή πήρε έπειτα από μαι συζήτηση που είχε με μια συνάδελφό του την οποία θαύμαζε και του είπε πως τα ψηλοτάκουνα παπούτσια την έκαναν να αισθάνεται ισχυρή. «Τη ρώτησα πώς θα μπορούσε ένα αντικείμενο να σε κάνει να αισθάνεσαι ισχυρός;» λέει ο 30χρονος και συμπληρώνει πως η απάντηση που πήρε ήταν «Δοκίμασε και θα καταλάβεις».

 

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

«Το έκανα και αμέσως κατάλαβα πως ήταν αλήθεια. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ περισσότερο δυνατός από τη στιγμή που φόρεσα ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο και περπάτησα στο μαρμάρινο λόμπι».

Οι αντιδράσεις των συναδέλφων του την πρώτη φορά που ο Άσλει φόρεσε τακούνια στο γραφείο ήταν ως επί το πλείστον θετικές, αλλά υπήρξαν και κάποιες απογοητευτικές αντιδράσεις. Μάλιστα, ο 30χρονος λέει ότι εξεπλάγη όταν αντιλήφθηκε ότι οι ομοφυλόφιλοι ήταν εκείνοι που αντέδρασαν πιο άσχημα απ’ όλους.

«Δεν θέλω να είμαι γυναίκα, μου αρέσει που είμαι άνδρας. Αγαπώ απλώς την πλήρη αντίθεση ανάμεσα στην αρρενωπότητα και τη θηλυκότητα. Κάνει τους ανθρώπους να αμφισβητούν τα πράγματα», αναφέρει.

«Δεν πρόκειται να πως ψέματα , μου αρέσει η προσοχή, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που επέλεξα να φοράω γόβες στο γραφείο. Δεν θέλω να αναγκάσω τους ανθρώπους να με δεχτούν – δεν είναι μια πράξη παραβίασης ή επιθετικότητας. Είναι επειδή το λατρεύω. Και αν ένα αγόρι ή ένα κορίτσι στο γραφείο μου με βλέπει και σκέφτεται ότι μπορεί να είναι λίγο περισσότερο ο εαυτός του, τότε μπορώ να κυκλοφορώ σε αυτόν τον κόσμο με το κεφάλι μου ψηλά» λέει ο 30χρονος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.