Δεν προσπάθησα να μετρήσω τον κόσμο, γιατί ήταν αμέτρητος.

Κοινοποίηση:
4362149

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι αυτό δεν ήταν απλά ένα Μεγάλο Συλλαλητήριο, δεν ήταν μόνο Δημοψήφισμα, ήταν μία ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ για τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως ήταν και η πρώτη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ, το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Για όποιον αμφιβάλλει, δεν έχει παρά να ‘δεί τον πανικό των διαφόρων γυμνοσάλιαγκων εφιαλτών (κάποιοι “πρόεδροι”, “υπουργοί”, “βουλευτές”, @ρχι-@πίσκ@ποι), οι οποίοι άλλαξαν -στα λόγια- θέση και το “παίζουν” πατριώτες, ψελλίζοντας διάφορα “ποιήματα” και γίνονται ακόμη ποιό γελοίοι απ’ όσο τους ξέραμε. Κάποιοι άλλοι συριζαίοι “υπουργοί” και “ρεαλιστές” του κ@λου, δηλώνουν ότι μας γράφουν σε κάτι που δεν έχουν και ως δικαιολογία επικαλούνται δήλωση άλλου “μεγάλου εκκλησιαστικού παράγοντα”, κατά σύμπτωση φέροντα βαθμό αξιωματικού του τουρκικού στρατού!!! Οι πήλιοι γούσηδες παραμιλούν και ο ένας “δίνει” τον άλλον.

Όμως, δεν χρειάζονται εύκολοι ενθουσιασμοί. Νικήσαμε σε 2 μεγάλες μάχες, αλλά Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Θα χρειασθούν και άλλες τέτοιες μάχες ή και πραγματικές μάχες για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την ΚΥΠΡΟ, την ΗΠΕΙΡΟ, την ΘΡΑΚΗ, το ΑΙΓΑΙΟ και τα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. Ο καθένας από εμάς θα χρειασθεί να υπερασπισθεί το σπίτι του και το βιός του. Ο ΑΓΩΝΑΣ θα χρειασθεί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΘΥΣΙΕΣ, πραγματικές ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ και όχι μόνον εκδρομές.

Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ από τα ΠΑΛΛΑΪΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της ΑΘΗΝΑΣ ήταν η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Όνειρο ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα πρέπει να είναι η στιγμή που Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: