Δεν πρέπει πλησιάσεις με τίποτα αυτή τη γυναικάρα και υπάρχει λόγος σοβαρός

Κοινοποίηση:
f1

Θεωρείς αυτή τη γυναίκα εντυπωσιακή; Δεν είσαι ο μόνος! Θα την ήθελες δίπλα σου; Επίσης δεν πρέπει να αισθάνεσαι πως μόνο εσύ έχεις αυτή την επιθυμία. Υπάρχει όμως ένας σοβαρός λόγος που δε θα τολμούσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο αν μάθαινες την ιστορία της.

 

Αυτή η θελκτική γυναίκα, λοιπόν, ονομάζεται Ναμπίλα Μπενάτια. Εγινε γνωστή για τα σωματικά προσόντα που έχει. Και είναι απαγορευτικό να την πλησιάσεις για την ιστορία που κουβαλάει.

Πόδια χιλιόμετρα, σαρκώδη χείλη, ατελείωτο στήθος, σέξι φωτογραφίες. Ποιος περίμενε πως αυτή η γυναίκα πέρασε την πόρτα της φυλακής. Μία για οικονομικές κομπίνες και μία για ανθρωποκτονία!
Η Μπενάτια, γεννημένη στην Γαλλία από Ιταλίδα μητέρα και Αλγερινό πατέρα, έχει συλλήφθη γιατί μαχαίρωσε κατ’ επανάληψη των σύντροφό της και αρραβωνιαστικό της.

Το αιματηρό περιστατικό διαδραματίστηκε σε ξενοδοχείο πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Ο άντρας έδωσε μάχη για τη ζωή του και την κέρδισε. Η ίδια μπήκε στη φυλακή. Για την εντυπωσιακή γυναίκα δεν ήταν η πρώτη της περιπέτεια με τον νόμο.

Το 2009 είχε μπλεχτεί σε μια υπόθεση οικονομικής απάτης. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε για να ανοιχτούν τραπεζικοί λογαριασμοί όπου μεταφέροντας παράνομα χρήματα. Η κομπίνα είχε στηθεί με τρεις Κονγκολέζους και η Μπενάτια έφαγε 6 μήνες για συμμετοχή στο κόλπο.

Η σκοτεινή πλευρά μιας γυναίκας μυστήριο…

Δείτε τις φωτογραφίες της αλλά… μην αγγίζεις!

f2 f3 f4 f5

Πηγή: forzajuve.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: