Δεν παίζεται αυτός ο ΣΠΙΚΕΡ! Τα πήρε στο κρανίο επειδή δεν δόθηκε πέναλτι και παράτησε τη μετάδοση! Πέταξε το μικρόφωνο και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
spiker

Ρώσος σπίκερ εγκατέλειψε τη μετάδοση λόγω μη καταλογισμού πέναλτι

Ρώσος σπορτκάστερ ο οποίος περιέγραφε αγώνα της Β’ Εθνικής εξοργισμένος από την απόφαση του διαιτητή να δείξει φάουλ αντί για πέναλτι άφησε το μικρόφωνο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με… φυσικό ήχο

Στην Ελλάδα το έχουμε ζήσει (κι ακούσει) σε αγώνες τοπικών κατηγοριών… Ωστόσο στη Ρωσία συνέβη στον αγώνα Τορπέντο Βλαντιμίρ-Τεχστιλτσχίκ Ιβάνοβο για την 1η κατηγορία (η δική μας Β’ Εθνική).

Με το σκορ να είναι 1-1 οι γηπεδούχοι στο 65ο λεπτό έφυγαν στην κόντρα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Αλεξέι Σμιρνόφ να χάνει την ισορροπία του και στην προσπάθεια του να πιάσει τη μπάλα να γκρεμίζει τον αντίπαλο επιθετικό.

Ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης Πιοτρ Μιροσχιντσένκο αντί για την άσπρη βούλα, υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής (δείχνοντας μάλιστα ότι η παράβαση δόθηκε γιατί ο γκολκίπερ έπιασε τη μπάλα έξω από την περιοχή κι όχι για την ανατροπή).
Αυτή του η απόφαση προκάλεσε την πρώτη έκρηξη του σχολιαστή του αγώνα Βλαντιμίρ Νικόλσκι, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «ντροπή, ντροπή είναι πέναλτι», αλλά μετά την εκτέλεση του φάουλ υπήρξε επαφή αμυντικού με το χέρι με τον Μιροσχιντσένκο να δείχνει πάλι παίζεται και τον Νικόλσκι να εκρήγνυται οριστικά.

«Κρίμα! Αυτός ο διαιτητής είναι η ντροπή του ρωσικού ποδοσφαίρου…», είπε 2-3 φορές πριν αποχαιρετίσει τους αποσβολωμένους θεατές με την εξής ατάκα: «Δείτε τον αγώνα χωρίς σχολιασμό από δω και πέρα».

Το ματς έληξε τελικά 1-1, αλλά το όλο θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, καθώς ο αγώνας ήταν σε εθνικό δίκτυο κι όσοι απορούν για το ότι ο σπορτκάστερ ήταν… βαμμένος στα χρώματα των γηπεδούχων η εξήγηση είναι απλή.

Σύμφωνα με τους κανόνες της λίγκας, οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να κάνουν την παραγωγή (άρα να παρέχουν έναν τηλεσχολιαστή) για τους εντός έδρας αγώνες τους, προκειμένου οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν τα δικαιώματα να μην είναι αναγκασμένοι να κάνουν ταξίδια χιλιάδων χιλιομέτρων. Έτσι ο Νικόλσκι, αλλά προφανώς και αρκετοί άλλοι περιγράφουν τους αγώνες των ομάδων που υποστηρίζουν, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος δηλώνοντας μάλιστα πως δεν μετανιώνει για την αντίδραση του.

«Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος όταν είδα την ομάδα μας να αδικείται. Είμαι περήφανος που στο ξέσπασμα μου δεν έβρισα, ενώ το κλαμπ δεν μου έχει ζητήσει κάποιου είδους απολογία», είπε ο Νικόλσκι, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί της Τορπέντο ήδη έχουν ταχθεί στο πλευρό του…

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φάση κι ακούστε τον απολαυστικό Νικόλσκι στο δίλεπτο ξέσπασμα του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: