Δεν θα πιστεύετε τι προκαλεί το κακό σεξ στις γυναίκες!

Κοινοποίηση:
sex

Έναν ακόμη εχθρό για τη σιλουέτα τους φαίνεται πως έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες.
Και αυτό γιατί όταν δεν βρίσκουν την απόλαυση στο κρεβάτι, την ψάχνουν στο φαγητό! Και συγκεκριμένα στο ιδιαίτερα παχυντικό φαστ φουντ και στα αλμυρά σνακ!

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, στις γυναίκες δεν φθάνουν οι θερμιδικές βόμβες που τις βάζουν κάθε ώρα της ημέρας σε πειρασμό, αλλά έχουν και το κακό σεξ που τις… ωθεί σε αυτές.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, αυτό έδειξε έρευνα από τη μελέτη στοιχείων στην εφαρμογή «Whisper», όπου οι γυναίκες ανταλλάσσουν τις μυστικές σκέψεις τους.

Οι γυναίκες που δεν απολαμβάνουν το σεξ παραδέχτηκαν ότι την ώρα που ο σύντροφός τους προσπαθεί μάταια να τις ικανοποιήσει, δεν σκέφτονται κάποιον άλλο ερωτικό παρτενέρ, αλλά πώς θα ικανοποιήσουν (τουλάχιστον) τους γευστικούς τους κάλυκες με λιπαρά φαγητά.

Από την άλλη, το μόνο που έχουν στο μυαλό τους οι άνδρες είναι πώς θα φέρουν εις πέρας το έργο τους αποδίδοντας καλύτερα, φέρνοντας κάποιες φορές στο μυαλό τους ταινίες πορνό που είδαν πρόσφατα.

«Όταν το σεξ είναι καλό, ο εγκέφαλος της γυναίκας πλημμυρίζει από ευχάριστη και συγκεκριμένα από τις ορμόνες της ικανοποίησης», γράφει χαρακτηριστικά η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, εξηγώντας πώς το αίσθημα της μη ικανοποίησης στο σεξ εκτοξεύει την όρεξη για παχυντικά φαγητά.

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με μία Γερμανίδα, κάποιες γυναίκες, κατά τη διάρκεια του σεξ, σκέφτονται τα… κουλούρια, προκειμένου να έρθουν πιο γρήγορα σε οργασμό! Άλλες, δε, προτιμούν τις γάτες τους, το δονητή τους ή απλά… άλλους παρτενέρ.
Read more: http://www.newsbomb.gr/bombplus/sex/story/691665/den-tha-pisteyete-ti-prokalei-to-kako-sex-stis-gynaikes#ixzz47302VpDP

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: