Δεν έχει τελειωμό το «σήριαλ» με τον Σπαλιάρα! Δείτε την ΑΠΙΘΑΝΗ ατάκα για την Μέρκελ…!!

Κοινοποίηση:
spaliaras

Μετά την επίμαχη δήλωση του ότι έχει «πάει» με 4.000 γυναίκες που έβαλε φωτιά… στα social media, ο Γιάννης Σπαλιάρας ρίχνει τα βέλη του στους επικριτές του, ενώ απορρίπτει ερωτικά την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Όπως δήλωσε σε εφημερίδα  «Μόνο εγώ κάνω σεξ σε αυτή τη χώρα; Τι έγινε ξαφνικά; Μπορεί να μην είμαι και ο καλύτερος στα μαθηματικά, αλλά έβαλα και τη λέξη ‘περίπου’ πριν από τον αριθμό. Τι να πουν όσοι εργάζονται σε μπαρ στα νησιά που κοιμούνται με 2 και 3 διαφορετικές τουρίστριες κάθε βράδυ;»

Σχολιάζοντας τα ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια για τον ίδιο στο Τwitter είπε: «Τα έχω διαβάσει όλα και σε μερικά έκανα like, αλλά κάποιους ταλαίπωρους τους λυπάμαι».

Οσο για τη γυναίκα που έχει κάνει το καλύτερο σεξ στη ζωή του αποκαλύπτει ότι δεν ήταν μία, αλλά δύο αφού ήταν δίδυμες αδελφές, ενώ προσθέτει ότι η μοναδική γυναίκα με την οποία δεν θα ξάπλωνε ούτε σε διπλανό κρεβάτι είναι η Άνγκελα Μέρκελ!.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ?????……ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΠΙΕ?????…ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙ???

  2. Ρε ζηλιαρηδες, αφού το παιδί έβαλε τη λέξη περίπου, γιατί του τα χωνετε;
    Ξέρετε πόσες ψwλες έχει γλειψει αυτός για να γίνει ο…σφαλιαρας;
    Για ρωτηστε και κάνα sakis ή κάνα μαρτακης…

Comments are closed.