Το είχε ανεβάσει το πρωί… Λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή.
Καλό παράδεισο Λάμπρο… Δεν υπάρχουν λόγια…
Συλλυπητήρια στους οικείους του…

Ο Λάμπρος Χαβέλας, δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής (11.09.2016) σε τροχαίο στην Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ.

Η είδηση του θανάτου του πάγωσε τους πάντες. Το μοιραίο συνέβη στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ. Με τη μηχανή του, ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό.

Ήταν περίπου 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο Λάμπρος Χαβέλας, κινούνταν στον παράδρομο της Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά όταν ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά, έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε δει τη μηχανή του Λάμπρου Χαβέλα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον πετάξει αρκετά μέτρα μακριά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο δημοσιογράφο.

Αυτόπτες μάρτυρες δηλώσαν πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε μαζί του και τα παιδιά του, υποστήριξε πως κάποιος τον έκλεισε και γι’ αυτο έκανε τον ξαφνικό ελιγμό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή του Λάμπρου Χαβέλα.

Ο Λάμπρος Χαβέλας ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1, στον ΣΚΑΙ, στο Star, στον ΣΠΟΡ FM και τον τελευταίο καιρό στο κανάλι Ε.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.
Φίλοι και γνωστοί συντετριμμένοι…








Kαλό του ταξίδι!!
Ταλιμπαν ελληναρες ΚΑΦΡΟΙ οδηγοί αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας… Ας ψάξουν τη γεμάτη κάμερες ΚΗΦΙΣΊΑΣ… κάτι θα βρουν.
Καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο να ‘χει.. Κουράγιο στην οικογένεια του…
Δεν υπάρχουν λόγια..
Κρίμα… Όλο νέοι άνθρωποι φεύγουν.. και κάποιοι τρισάθλιοι δεινόσαυροι ακόμη ζουν και μας καταστρέφουν..