Δείτε τον χορό της κοιλιάς για τον οποίο η χορεύτρια συνελήφθη, επειδή χόρευε υπερβολικά αισθησιακά και κόλαζε τους νέους (BINTEO & EIKONEΣ))

Κοινοποίηση:
belly0

Η Γιεκατερίνα Αντρέεβα, μπορεί να είναι από τη Ρωσία και να ζει και να εργάζεται στην Αίγυπτο, το λίκνισμα της στον χορό της κοιλιάς όμως, είναι τόσο αισθησιακό που ούτε και οι ίδιοι οι Αιγύπτιοι δεν μπορούν να αντέξουν.

Η Γιεκατερίνα, έχει το ιδανικό κορμί για τον χορό αυτό. Είναι ευκίνητη, ευλύγιστη, με τις καμπύλες στα σωστά σημεία και κάθε βράδυ στο κλαμπ στην Γκίζα όπου χορεύει, οι θαμώνες σχηματίζουν ουρά που φτάνει μέχρι την έρημο μόνο και μόνο να την δουν.

Η φήμη της 31 ετών κοπέλας με τα χειμαρρώδη κατάμαυρα μαλλιά, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι Αιγυπτιακές αρχές έστειλαν κάποιους άνδρες της ασφάλειας να διαπιστώσουν εάν ο χορός της κολάζει τόσο, όσο ακουγόταν από στόμα σε στόμα σε ολόκληρη την πόλη.

Οι αρχές δυσαρεστήθηκαν από την ηθική των κινήσεων της και την συνέλαβαν. Συγκεκριμένα μια κίνηση που έκανε στο τέλος του χορούς της όπου γύρισε το κορμί της προφίλ στο κοινό και τεντώθηκε γεμάτη χάρη, θεωρήθηκε ακόμη και από τον εισαγγελέα, ανήθικη.

Ο Φατίχ Φαντ, ο εισαγγελέας, είπε μάλιστα πως: «Οι κανόνες για την χορευτική παράδοση υποχρεώνουν τον καλλιτέχνη να φορέσει εσώρουχα, όχι οποιουδήποτε χρώματος αλλά μόνον μπεζ. Η συγκεκριμένη κυρία με την τελευταία της κίνηση αποκάλυψε πως όχι μόνο μπεζ εσώρουχα δεν είχε, αλλά δεν φορούσε καν εσώρουχα»

Η Γιεκατερίνα τελικά πλήρωσε πρόστιμο περίπου 190ευρώ (5.000 Αιγυπτιακές λίρες) και αφέθηκε ελεύθερη. Τώρα σκέφτεται να επιστρέψει στον σύζυγο της στη Μόσχα όπου και οι δυο διατηρούν σχολή χορού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Mηπίως έχει σχέση η «κοπελιά» με το τραβελοτρόλ που κυκλοφορεί εδώ μέσα;;
    αχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχααχαχ

  2. Ανώνυμε με έκανες κ γέλασα!!! Βλέπεις η χορεύτρια δεν σκέφτηκε να την δέσει στο μπούτι και αυτή κρεμόταν χαχα να είσαι καλά

  3. Συμφωνώ ρε φίλε αλλά και εσύ λες τη μισή ιστορία… Πες τι έγινε μετά. Οι άλλοι μισοί ισλαμιστές πήγαν και ενημέρωσαν τον Αλ Μπαγκντάντι για τη δολοφονική επίθεση των Αμερικανών, ο οποίος μόλις πήρε μυρωδιά τι έγινε τα πήρε στο κρανίο και πήγε και τους έστησε καρτέρι με αλλους 20 ISIS πολεμιστές. Καθώς λοιπόν προχώραγαν οι US Marines στην έρημο και περνούσαν μια βραχώδη περιοχή, δέχονται καταιγισμό πυρών με αποτέλεσμα να κατασφαχτούν όλοι και να μην μείνει κανένας. Το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν ήταν να ενημερώσουν την κεντρική διοίκηση για το συμβάν. Μόλις λοιπόν το έμαθε ο διοικητής Jamie T. Abraams το πρώτο που σκέφτηκε ήταν ότι θα έπρεπε να πάρει εκδίκηση αλλά χωρίς να διαδωθεί το παραπάνω συμβάν μιας και θα αμαύρωνε την εικόνα της Αμερικής και τον επίλεκτων δυνάμεων της. Οπότε τι έκανε??? Μάντεψε. Είπε στην CIA να αναλάβει το θέμα. Και άκου να δεις τι πουστιά έκανε η CIA… Υποχρέωσε κάπως τις Αιγυπτιακές αρχές να συλλάβουν την Γιεκατερίνα!!! Και κλααααάμα οι ισλαμιστές… Παρόλο που ήξεραν οτι ήταν τραβέλι ήταν η «ΜΟΝΗ» που θα τους άφηνε να την αγγίξουν… Καμία άλλη γυναίκα δε τους έδινε την χαρά να την πλησιάσουν. Επομένως η ζωή τους μετατράπηκε σε κόλαση και κανα 2 μήνες μετά πήγαν σε μια άκυρη αποστολή αυτοκτονίας στην Συρία που βασικά δε πρόλαβαν καν να αυτοκτονήσουν γιατί τους βομβάρδισαν οι Ρώσοι. Εννοείται βέβαια πως μετά οι Αμερικανοί διοργάνωσαν πάρτι πάνω στο αεροπλανοφόρο G. Bush.

    1. Παιζει κι ο Mark Wahlberg;Ολοκληρη ταινια εγραψες εσυ!

  4. Προτείνω τον κατ οίκον εγκλεισμό της. Στο σπίτι μου φυσικά.

  5. Το Αλ Γυφτιρα ειπε οτι συνεληφθει οχι γιατι χωρευε πολυ αισθησιακα και κολαζε,αλλα επειδη ετσι οπως χορευε πεταχτηκε απο το πλαι ο λουτσος του/της και βολοδερνοταν στον αερα.Μολις τον ειδαν το λουτσο τα αραβια που ηταν στο παρτυ και καταλαβαν οτι ηταν τραβελι,τρομαξαν και αρχισαν να τρεχουν στην ερημο φωναζοντας «αλλαχου ακμπαρ».Εκει συναντησαν τυχαια κατι Αμερικανους US Marines απο το Οχαιο,οι οποιοι ακουγοντας το «αλλαχου ακμπαρ» τους περασαν για μαχητες του ISIS,και σκοτωσαν τους μισους.

Comments are closed.