Δείτε την πιο πλούσια γυναίκα στο πλανήτη

Κοινοποίηση:
Francoise Bettencourt Meyers

Αλήθεια πως είναι άραγε να είσαι η πιο πλούσια γυναίκα του πλανήτη; Αν κρίνουμε από τα ενδιαφέροντα της νέας κατόχου του τίτλου, Francoise Bettencourt Meyers, μάλλον της είναι κάπως αδιάφορο, αφού η κόρη και χρυσή κληρονόμος της Liliane Bettencourt, ιδιοκτήτριας της L’Oreal, απολαμβάνει κυρίως να παίζει ατελείωτες ώρες πιάνο και να γράφει μελέτες για τη Βίβλο και το Δωδεκάθεο.
Θα περίμενε κανείς, η νέα πιο πλούσια γυναίκα του κόσμου να κάνει μια έξαλλη, προκλητική και εξεζητημένη ζωή. Η 64χρονη όμως Francoise Bettencourt Meyers απολαμβάνει την ηρεμία και τη γαλήνη της.  Ο τίτλος, πέρασε στο όνομά της, μετά το θάνατο της μητέρας της, Liliane Bettencourt, στην οποία άνηκε η κληρονομιά του κολοσσού καλλυντικών της L’Oreal.

H αλήθεια είναι ότι το Bloomberg δυσκολεύτηκε να βρει τη νέα τιτλούχο, αλλά τελικά κατέληξε στην Francoise η οποία διαθέτει περιουσία που αγγίζει τα 42 δισεκατομμύρια δολάρια. Έτσι για την ιστορία, στη δεύτερη θέση, βρίσκεται η Alice Walton, κληρονόμος του Walmart, με περιουσία που υπολογίζεται στα 37,7 δισεκατομμύρια δολλάρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: