Δείτε πόσο ξεδιάντροπα κλέβει 93χρονη γιαγιά που προσλήφθηκε να φροντίζει! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
bbb

Η 49χρονη Sara Hodge, είχε προσληφθεί για να φροντίζει μια 93χρονη γυναίκα από το Μίντλσεξ της Βρετανίας, η οποία έπασχε από άνοια και δεν μπορούσε πλέον να ντύνεται μόνη της και να ετοιμάζει τα γεύματά της.

Εκτός όμως από τα καθημερινά καθήκοντά της στο σπίτι της ηλικιωμένης και γιαγιάς έξι εγγονιών, η αδίστακτη 49χρονη δεν παρέλειπε πού και πού να «ξαφρίζει» την τσάντα της γυναίκας που υποτίθεται ότι έπρεπε να φροντίζει.

Το γεγονός ότι κάποια μικροποσά είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται μυστηριωδώς από το σπίτι κίνησε τις υποψίες της κόρης της 93χρονης, η οποία εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι της μαμάς της. Η σκηνή που καταγράφηκε είναι πραγματικά απίστευτη, αφού δείχνει την Hodge να αρπάζει χρήματα από την τσάντα της ανήμπορης γιαγιάς μπροστά στα μάτια της τελευταίας, ενώ εκείνη κάθεται μόλις δύο μέτρα μακριά.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει σήμερα για πρώτη φορά η Daily Mail, η πανούργα 49χρονη σπρώχνει με το πόδι την τσάντα ώστε να τη φέρει από την πλευρά της καρέκλας που δεν φαίνεται, ενώ έχει προνοήσει να φορέσει και γάντια, ώστε να μην αφήσει αποτυπώματα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το επίμαχο βίντεο συνέβαλε στη σύλληψη της κλέφτρας το 2015. Ωστόσο, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της εξοργισμένης κόρης του θύματος, η Hodge δεν πέρασε ούτε μισή μέρα στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε μόλις σε κάθειρξη 8 εβδομάδων με αναστολή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: