Δείτε ποιά αυθαίρετα δεν θα νομιμοποιηθούν με τον νέο του Υπουργείο Περιβάλλοντος:Οι μεγάλες αλλαγές σε κληρονομιές και σε μισθώσεις

Κοινοποίηση:
Resizer

Δεν νομιμοποιούνται και με τον νέο νόμο που ετοιμάζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος, όσα αυθαίρετα κατασκευάστηκαν μετά τον Ιούλιο του 2011, σύμφωνα με πληροφορίες. Αλλαγές έρχονται στις μισθώσεις, στις κληρονομιές και τις άδειες λειτουργίας των καταστημάτων, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος από μηχανικούς.

Αυθαίρετα στα πιό απίθανα σημεία κοσμοπολίτικων νησιών. Ξφύτρωσαν, οπως διαπιστωθηκε από τις εφόδους των επιθεωρητών περιβάλλοντος, λίγους μήνες μετά την εφαρμογή του τελευταίου νόμου για τις νομιμοποιήσεις. Θα παραμείνουν για πάντα αυθαίρετα και κατεδαφιστέα αφού και ο νέος νόμος που ετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλλοντος δεν μετακινεί την κοκκινη γραμμή της 28ης Ιουλίου 2011.

Πολυνομοσχέδιο που θα καλύπτει τα πάντα καταρτίζουν οι υπηρεσίες του υπουργείου. Αιχμή η πρόληψη, ενώ θα τεθεί σε εφαρμογή η ταυτότητα κτηρίων. Ο έλεχγος από μηχανικούς που τώρα είναι υποχρεωτικός στις αγοραπωλησίες και τις γονικές παροχές εξετάζεται να επεκταθεί στις μισθώσεις, τις κληρονομιές και τις αδειες λειτουργίας καταστημάτων.

Παρατηρητήρια δομημένου περιβάλλοντος. θα δημιουργηθούν αρχικά σε κάθε περιφέρεια και μετά σε κάθε νομό. Στόχος τους, η σάρωση με κάθε μέσο, ανα εξάμηνο, παλιών και νέων κατασκευών, αλλά και η διασταυρωση στοιχείων και με άλλες υπηρεσίες.

Για όλα τα νέα κτήρια θα υπάρχει πλέον πλήρης ηλεκτρονικός φάκελος. Στόχος είναι ολα αυτά να εφαρμοστούν από το φθινόπωρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response