Στη διάρκεια σύγκρουσης με το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία σκοτώθηκε η 22χρονη Asia Ramazan Antar.
Η 22χρονη, που είχε γίνει γνωστή ως Αντζελίνα Τζολί του Κουρδιστάν, σκοτώθηκε πολεμώντας τους τζιχαντιστές στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία.
Η 22χρονη Asia Ramazan Antar είχε ενταχτεί στις τάξεις κουρδικής ομάδας που μαχόταν το Ισλαμικό Κράτος.
Γεννημένη το 1996, είχε ενταχθεί στο YPG το 2014 και είχε πολεμήσει σε μια σειρά μαχών κατά των τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία πριν τον θάνατό της.
Τιμή στην Ηρωίδα. Να τα βλέπουν οι δικές μας που στη πλειονότητα τους είναι για ένα πράγμα μόνο ικανές και που ακόμα και εκείνο ελάχιστες ξέρουν να το κάνουν καλά!
Να τα βλέπουν οι δικοί μας που στη πλειονότητα τους είναι για ένα πράγμα μόνο ικανές και που ακόμα και εκείνο ελάχιστοι ξέρουν να το κάνουν καλά!