«Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα! Κίνηση σε εθνικές οδούς και διόδια! Στα “κάγκελα” οι οδηγοί ζητούσαν να σηκώσουν τις μπάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kinisi

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, σύμφωνα με την Τροχαία. Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, είναι η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Η Τροχαία συνιστά υπομονή στους οδηγούς, κυρίως στο τμήμα της εθνικής οδού από την Κόρινθο μέχρι την Ελευσίνα. Και ειδικότερα στα διόδια Καλαμακίου και Ελευσίνας, όπου παρατηρείται ανάσχεση της κυκλοφορίας.

Στην εθνική Αθηνών- Λαμίας αυξημένη αλλά με συνεχή ροή είναι η κυκλοφορία στα διόδια Αφιδνών.

Στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών – Πατρών, στα διόδια του Ρίου και του Ζευγολατιού, καθώς επίσης στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Ελαφρώς αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Κόρινθο και στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο Αμφιλοχίας.

Από τις 06.00 μέχρι τις 18.00, είχαν περάσει προς Αθήνα, περίπου 51.000 αυτοκίνητα από την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Αλλά και περίπου 41.000 αυτοκίνητα από την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22.00 απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών. Η απαγόρευση θα ισχύσει και αύριο, Τρίτη 10.04.2018, από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 10 το βράδυ.

Δείτε το βίντεο

Μεγάλες ουρές και στα Μάλγαρα από τους εκδρομείς του Πάσχα
Στο «μέτωπο» της συμπρωτεύουσας τώρα, με τα διόδια στα Μάλγαρα να αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εκεί παρατηρούνται ουρές χιλιομέτρων, παρά το ότι υπάρχουν επτά πύλες εισόδου.

Ανυπόμονοι οδηγοί κόρναραν και ζητούσαν από τους υπευθύνους να σηκώσουν τις μπάρες για μια ακόμη φορά. Μέχρι στιγμής, οκτώ φορές έχουν σηκωθεί οι μπάρες κατά την διάρκεια της ημέρας.

Μέχρι στιγμής, έχουν περάσει προς την Θεσσαλονίκη περίπου 60.000 οχήματα. Τουλάχιστον 30.000 εξ αυτών έχουν περάσει από τα διόδια των Μαλγάρων. Τα υπόλοιπα από την Χαλκιδική και την Καβάλα και τις Σέρρες.

Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα είναι μεγάλη και μάλιστα σημειώθηκαν και πολλά τροχαία ατυχήματα.

Η ανακοινωση της ΕΛ.ΑΣ

OMAΛA ΔIEΞAΓETAI MEXPI AYTHN THN ΩPA H EΠIΣTPOΦH TΩN EKΔPOMEΩN ΣTOYΣ ΔYO BAΣIKOYΣ OΔIKOYΣ AΞONEΣ AΘHNΩN-ΛAMIAΣ KAI AΘHNΩN-KOPINΘOY. AYΞHMENH KINHΣH ΠAPATHPEITAI ΣTHN AΘHNΩN-KOPINΘOY ΣTO PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA ME TAΣH OMAΛOΠOIHΣHΣ. YΠENΘYMIZETAI ΣTOYΣ OΔHΓOYΣ NA THPOYN TON KΩΔIKA OΔIKHΣ KYKΛOΦOPIAΣ ΓIA THN AΠOΦYΓH TPOXAIΩN ATYXHMATΩN KAI NA MHN XPHΣIMOΠOIOYN THN ΛΩPIΔA EKTAKTHΣ ANAΓKHΣ. AΠO TOYΣ KΛEIΣTOYΣ AYTOKINHTOΔPOMOYΣ AΘHNΩN KOPINΘOY KAI AΘHNΩN ΛAMIAΣ EXOYN EIΣEΛΘEI ΣTHN ΠOΛH THΣ AΘHNAΣ 95.000 AYTOKINHTA MEXPI THN 20:00 ΩPA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: