ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ στον ανακριτή η μάνα του Κωστή και ο πατριός! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ με το υπέρογκο δάνειο; ΓΙΑ ΑΥΤΟ τον δολοφόνησαν; (βίντεο)

Κοινοποίηση:
kuyfkuyfuy

Για τα λεφτά ή για κάτι άλλο; Τι ακριβώς έχει συμβεί; Όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το ανδρόγυνο φέρεται ότι είχε πάρει υπέρογκα τραπεζικά δάνεια στο όνομά του 23χρονου, γεγονός που πυροδότησε εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ τους. Ύστερα από έναν ακόμη καυγά, οι κατηγορούμενοι φαίνεται ότι δολοφόνησαν τον νεαρό μεταφέροντας το πτώμα του στο κτήμα, όπου το έθαψαν.

Για τρίτη φορά οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, στις 8:00 της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου, με τη συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής Δύναμης για ακόμη μία φορά.

Το κατηγορητήριο κακουργηματικού χαρακτήρα για τους δύο φερόμενους ως δράστες περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση νεκρού, ψευδορκία μάρτυρα και πλαστογραφία μετά χρήσης.

Η απολογία τους αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας, όπου ο Ανακριτής Κοζάνης θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από τα δικαστήρια Κοζάνης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: