Για την κορυφή ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Κοινοποίηση:
IVIC

Στον ΠΑΟΚ υπέστησαν ένα πραγματικό σοκ μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη ο Παναγιώτης Γλύκος μένοντας εκτός δράσης για διάστημα έξι μηνών. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς επικεντρώνονται στον άμεσο στόχο θέλοντας να τερματίσουν στην κορυφή των play-offs της Σούπερ Λίγκας.

 

Κάτι τέτοιο θα συμβεί σε περίπτωση που φτάσουν σε κυριακάτικη (28/05, 20:30) νίκη επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο ΟΑΚΑ. Σε αγωνιστικό επίπεδο υπάρχουν πολλά προβλήματα για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Οι Γλύκος, Κάτσε, Βαρέλα, Μυστακίδης παραμένουν τραυματίες, ενώ οι Σάκχοφ και Ουάρντα είναι τιμωρημένοι. Έτσι, ο Σέρβος καταλήγει σε επιλογή διάταξης 4-3-3.

Τα δοκάρια θα υπερασπιστεί ο Μπρκιτς με την αμυντική τετράδα –από δεξιά προς αριστερά- να συγκροτείται από τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς.

Ενδιαφέρον συγκεντρώνει η περίπτωση του Χαρίση που επανέρχεται μετά από μήνες στη μεσαία γραμμή σε ρόλο εσωτερικού μέσου έχοντας ως παρτενέρ τον Τσίμιροτ και τον Κάνιας να τοποθετείται ως εξάρι λίγα μέτρα πιο πίσω.

Στην επίθεση μία θέση διεκδικείται από τους Πρίγιοβιτς ή Αθανασιάδη με τους Κάμπος και Μπίσεσβαρ να αναλαμβάνουν καθήκοντα εξτρέμ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: