ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!!! Τραγωδία στην Εύβοια: Άργησε μία ώρα το ασθενοφόρο, λέει η οικογένεια της εγκύου

Κοινοποίηση:
ImageHandler (2)

Η 31χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, αφού την παρέσυρε ο αρραβωνιαστικός της που προσπαθούσε να παρκάρει στην πυλωτή του σπιτιού τους

Την καθυστέρηση του ασθενοφόρου επισημαίνει η οικογένεια της άτυχης εγκύου που έχασε τη ζωή της, τόσο η ίδια όσο και το έξι μηνών έμβρυο που κυοφορούσε, όταν χτύπησε στην πυλωτή του σπιτιού της, καθώς την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο ίδιος ο αρραβωνιαστικός της.

Οι δύο νέοι, 31 και 32 ετών ήταν αρραβωνιασμένοι και σκόπευσαν σύντομα να παντρευτούν. Όμως την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι όλα άλλαξαν. Χρειάστηκε μόνο μια κακιά στιγμή για να διαλυθούν τα πάντα και μάλιστα με έναν τραγικό τρόπο. Η 32χρονη εγκυμονούσα καθόταν σε μια καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού τους στην  Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας.  Κάποια στιγμή ο 31χρονος αγαπημένος της πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητό της. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Το αυτοκίνητο παρέσυρε την 32χρονη όπως καθόταν στην καρέκλα και την έριξε κάτω.


Αρχικά δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Όμως η άτυχη κοπέλα είχε χτυπήσει εσωτερικά. Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ δυστυχώς χάθηκε και το μωρό της.

Συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, καταγγέλουν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 με 60 λεπτά περίπου.

Τραγική φιγούρα ο 31χρονος αρραβωνιαστικός της, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ η Ασφάλεια Χαλκίδας που έχει αναλάβει την υπόθεση εξετάζει τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το κακό.

Πηγή: eviatop

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: