Γιατί ο Μητσοτάκης αρνήθηκε την ενημέρωση από τον Καμμένο για τα Ίμια

Κοινοποίηση:
mitsotakis--696x435

Δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πηγές της “Πειραιώς”.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο», επεσήμαναν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρέπει να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές.

Ακόμα, υπενθύμισαν πως η Νέα Δημοκρατία έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, κεκλεισμένων των θυρών.

«Ο υπουργός Άμυνας, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο τον αρμόδιο τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια», ανέφεραν ακόμα οι πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Επικοινωνία Καμμένου-Κικίλια για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη διήμερη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, επικοινώνησε με τον τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια και τον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε τη βούλησή του να ενημερώσει σχετικά και τον πρόεδρο της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μόναχο, όπου θα συμμετέχουν στην 54η Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως σημερα Πέμπτη, συνεδριάζει για όλες τις εξελίξεις, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: