Γιατί δεν βγαίνουν αγανακτισμένοι στο δρόμο διερωτήθηκε ο Τσίπρας & μια επική ανάρτηση στο fb του απαντά τους 6 λόγους…

Κοινοποίηση:
vouli5-1

Επειδή διερωτήθηκε ο Τσίπρας γιατί δεν βγαίνουν πια οι αγανακτισμένοι στο δρόμο (εννοώντας ότι ο κόσμος αποδέχεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από τις προηγούμενες), θα ήθελα να δώσω κάποιες δόκιμες απαντήσεις που ο αδέκαστος και αδυσώπητος Χαρζηνικολάου δεν έδωσε:
1) Αρκετοί διορίστηκαν.
2) Αρκετοί κυβερνάνε.
3) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση δεν αρέσκεται στο να κοπανάει κατσαρόλες και να μουντζώνει τη Βουλή στο Σύνταγμα.
4) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση έχει άλλη δουλειά να κάνει από το socializing και τα τσίπουρα στου Ψυρρή ως μεθεόρτιο της ιερής αγανάκτησης.
5) Όσοι έχουν λίγα δράμια μυαλό παραπάνω, καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει με το να κατασκηνώνεις στο Σύνταγμα και να παίζεις τάβλι στα αντίσκηνα.
6) Η αστική τάξη περνάει στον ακτιβισμό μόνο για δόκιμους λόγους και όχι εναντίον δημοκρατικών κυβερνήσεων. Τελευταίο παράδειγμα η Γαλλική επανάσταση.
Αυτά τα 6 μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό. Υπάρχουν κι άλλα που θα μπορούσατε να συμπληρώσετε.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡ8ΟΥΝ ΟΛΟΙ ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !

  2. Εγώ θα συμπλήρωνα ότι 15.000 από αυτους έχουν αυτοκτονήση,δεκάδες άλλες χιλιάδες δεν έχουν 5 ευρώ να κατέβουν κέντρο, δεν έχουν 5 ευρώ για μία τυρόπητα και ένα μπουκαλάκι νερό,και γενικά δεν έχουν πια το κουράγιο να τα βάλουν με αυτούς τους αλήτες αφού βρίσκωντε ένα βήμα πρίν την εξαθλίωση.

  3. Γιατί όποιος ασχολείται με ηλίθιους δεν πάει πίσω.

  4. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΤΕ ΧΗΜΙΚΑ , ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ! ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ! ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ?

Comments are closed.