Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δείτε για πρώτη φορά το σπίτι του στα νότια προάστια!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
giannis-papamichail

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, άνοιξε το σπίτι του στα νότια προάστια στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα και μίλησε για τα νέα δεδομένα της ζωής του.

Χαλαρός, ειλικρινής και… διαφορετικός, αναφέρθηκε και στον διάσημο πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος τον είχε αποκληρώσει στη διάθηκη του, αφήνοντας μάλιστα και πολλές αιχμές για τις επιλογές του.

«Γίνονταν πράγματα και θάματα τότε, δηλαδή ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν ξέρουμε αν ήταν και αυτή η διαθήκη. Τον έχω συγχωρέσει τον πατέρα μου, άλλωστε δεν του επιτέθηκα και ποτέ, θα μπορούσα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο να πω …”ποιος μιλάει”, αλλά την έννοια πατέρας τη σεβάστηκα κι έκλεισε εκεί το θέμα για μένα. Προτίμησα να κοιτάω ταβάνι για ένα μήνα, παρά να επιτεθώ στον πατέρα μου», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

giannis-papamichail-dite-gia-proti-fora-to-spiti-tou 1

Κατόπιν αναφέρθηκε στο αν εκμεταλλεύτηκε το όνομα που του άφησαν οι διάσημοι γονείς του: «Όταν ένα παιδί ο πατέρας του έχει ένα εργοστάσιο, και “φεύγει” ο πατέρας του και παίρνει το εργοστάσιο, θα το κατηγορήσουμε γιατί εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο που του άφησε ο πατέρας του; Δεν είναι το ίδιο πράγμα; Καλώς ή κακώς η μάνα μου είχε το όνομα, μου άφησε το όνομα. Από εκεί και πέρα εκμεταλλεύομαι το όνομα της, όχι σε σημείο που να βγουν και να λένε “να ζει από αυτό”, γιατί με ξέρετε πολύ καλά είμαι ένας άνθρωπος χαμηλού προφίλ.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: