Βόμβα με τις τηλεοπτικές άδειες: Δεν παίρνουν άδεια Μαρινάκης και Σαββίδης; Τι ισχύει τελικά;

Κοινοποίηση:
a48a92312890cf5b3afdbb2cd904e1d4

Αν και διαρροές από την

πλευρά της κυβέρνησης κάνουν λόγο για αδειοδότηση με νέα νομοθετική ρύθμιση από τη Δευτέρα όσων πήραν μέρος στον διαγωνισμό για τις άδειες η απόφαση του ΣτΕ φαίνεται ότι βάζει μπλόκο και σε αυτή την πιθανότητα.

Η απόφαση του ΣτΕ κρίνοντας τον νόμο Παππά αντισυνταγματικά ουσιαστικά καθιστά ως μη γενόμενη και την όλη διαδικασία. Έτσι καθίσταται εκ των προτέρων άκυρη και οποιαδήποτε προσπάθεια αδειοδότησης καναλιών βάση της διαδικασίας του νόμου Παππά.

Image result for τηλεοπτικες αδειες

Ουσιαστικά οι σταθμοί που μπορούν να λάβουν άδεια είναι εκείνοι που έχουν ήδη αυτή τη στιγμή προσωρινή άδεια, οι σταθμοί δηλαδή που βρίσκονται ήδη “στον αέρα”.

Κάπως έτσι άσχετα από τους αποκλεισμούς που επέβαλε η διαδικασία του νόμου Παππά ουσιαστικά τα κανάλια που εκπέμπουν αυτή τη στιγμή θα έχουν δικαίωμα αδειοδότησης. Αντίθετα τα κανάλια των κ. Μαρινάκη και κ. Σαββίδη μπαίνουν προσωρινά στον «πάγο»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: