Βόλος: Κατηγορείται ότι σκότωσε τον εργοδότη του με 46 μαχαιριές – Για πρώτη φορά απέναντι στα παιδιά του θύματος!

Κοινοποίηση:
1

Ο Βόλος πάγωσε με το στυγερό έγκλημα. Θύμα ο Αριστείδης Κολοβός που βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος…
Ο επιχειρηματίας Αριστείδης Κολοβός ήταν το θύμα ενός στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 στον Αλμυρό και αναβίωσε χθες (09-05-2018) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας. Ο άτυχος 64χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά του. Στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου κάθισε ο 36χρονος Ρωσοπόντιος πρώην εργαζόμενος του θανόντος.

Η δίκη ξεκίνησε με την εξέταση τριών μαρτύρων, των παιδιών του άτυχου επιχειρηματία και της μητέρας του δράστη και διακόπηκε λόγω του πέρατος του ωραρίου. Οι γιοι του Αριστείδη Κολοβού, περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν τον πατέρα τους νεκρό, τις 46 μαχαιριές που έφερε σε όλο το σώμα του, ενώ ήταν πεσμένος στο πάτωμα, στο διάδρομο προς την πόρτα του σπιτιού καθώς προσπαθούσε να φύγει από το και να σωθεί από τα χέρια του δολοφόνου, αλλά εξέπνευσε.

Ο κατηγορούμενος είχε εργαστεί στην επιχείρηση του άτυχου άνδρα για έξι μήνες και απολύθηκε μετά από απόπειρα εμπρησμού, κατέθεσαν. Η μητέρα του, δεν γνώριζε να μιλήσει για τι συνέβη το μοιραίο βράδυ. Τόνισε όμως ότι ο 36χρονος ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Επισημαίνεται ότι το στυγερό έγκλημα είχε αποδοθεί σε οικονομικές και προσωπικές διαφορές μεταξύ του θύματος και του φερόμενου ως δράστη.

Το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε τον Βόλο
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λεοντάρη Ρουμπίνη, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προκλήθηκε από χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος με αιχμηρό αντικείμενο, γεγονός που δικαιολογεί και το λουτρό αίματος στους διαδρόμους ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοίκας που διέμενε ο 64χρονος επιχειρηματίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Αερινού Μαγνησίας, γεγονός που δημιούργησε την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης. Η σύλληψή του ήρθε λίγη ώρα αργότερα, οπότε και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για πρώην υπάλληλο του θύματος.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: