ΒΡΩΜΑ ΜΠΟΧΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!! Να γιατί η ΕΛΛΑΔΑ…πάντα θα πεθαίνει!

Κοινοποίηση:
heri-epiheirimation-poy-krata-ta-eyro-hrimata-67094975

Σκιές στο Θέατρο Σκιών της Πάτρας και του Δήμου Πατρέων. Διγλωσσία της δημοτικής αρχής και του πολιτιστικού οργανισμού Δήμου Πατρέων. Ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού, σε συνεργασία ενδεχομένως με τους ανωτέρους του, υποσχέθηκαν σε τοπικό καλλιτέχνη προστασία για την οργάνωση φεστιβάλ, με προσωπική χρηματοδότηση-δωρέα, για να αλλάξουν προσανατολισμό εις βάρος του χορηγού και υπέρ των ντόπιων μειοψηφικών συμφερόντων. Πρόκειται, όμως, για μια χορηγία που εξυπηρετούσε τον τοπικό πολιτισμό και πάντα σε αρχική συμφωνία με τον πολιτιστικό οργανισμό να τηρηθούν οι σχετικές ισορροπίες. Ο πολιτιστικός οργανισμός δεν τήρησε τις συμφωνίες του και άφησε έκθετο το χορηγό σε μια σειρά από επιθέσεις, προσβολές και διαπομπεύσεις στο διαδίκτυο και τον τύπο. Ο ρατσισμός των ντόπιων συμφερόντων υπέρ ενός δωρητή δεν είχε προηγούμενο, τη στιγμή που δεκάδες πατρινοί συμπολίτες επωφελούνταν και τη στιγμή που το κέρδος της πόλης, γενικά και όχι των ολίγων, προβλεπόταν μεγάλο.
Τι συμβαίνει άραγε; Σε μια εποχή με μηνύματα κατά του ρατσισμού, ο ντόπιος ρατσισμός εναντίον εσωτερικών μεταναστών δίνει και παίρνει.
Και μάλιστα εναντίον ενός χορηγού-δωρητή, που είχε ως σκοπό να προάγει τα τοπικά συμφέροντα του συνόλου και όχι 2 ή 3 μόνο ατόμων. Ένας χορηγός που δεν ήταν ανώνυμη εταιρεία ή πολυεθνική, αλλά ένας απλός συμπολίτης με ευαισθησίες για το οικονομικό σύνολο, όπως αποδεικνύει το σκεφτικό του. Να καταργήσουμε λοιπόν τις δωρεές απλών συμπολιτών; Ο δωρητής αντί για διαφάνεια και καθαρότητα, καταλήγει να εισπράττει τη χλεύη του σκότους, με την ανοχή πια των πρώην δημοτικών υποστηρικτών του.
Θέμα με βάθος και ουσία…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: