Βρέθηκε η 4χρονη που είχε αρπάξει ο πατέρας της από την Κύπρο

Κοινοποίηση:
690_bd98fd98-f6ca-479a-b048-be5610b8ae87

Παραδόθηκε στις νορβηγικές Αρχές ο πατέρας της 4χρονης Μαρίε Ελένη, την οποία είχε αρπάξει τον περασμένο Απρίλιο έξω από το νηπιαγωγείο της.

Η μητέρα της μικρής, συνοδεία συγγενικών της προσώπων, κατευθύνεται προς το Όσλο, για να την παραλάβει και να επιστρέψουν μαζί στην Κύπρο.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα, επικαλούμενα τα νορβηγικά, ο 48χρονος μετά από διαπραγματεύσεις, υπέγραψε συμφωνία με την Αστυνομία της Νορβηγίας, για να παραδοθεί.

Ο ίδιος ήταν που την είχε αρπάξει στις 27 Απριλίου, λίγα λεπτά αφού την είχε αφήσει η μητέρα της στο νηπιαγωγείο και είχαν εξαφανιστεί.

Η 4χρονη έφθασε τη Δευτέρα με τον πατέρα της σε παιδικό σπίτι στην ανατολική Νορβηγία. Η Αστυνομία και η Υπηρεσία Ευημερίας Παιδιών ήταν επίσης παρόντες σε αυτή τη συνάντηση.
Ο πατέρας, που κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου, προσφέρθηκε εθελοντικά για ανάκριση. Ο δικηγόρος του επιβεβαίωσε ότι πατέρας και κόρη βρίσκονται στη Νορβηγία, χωρίς να προβεί σε κάποιο σχόλιο για το θέμα.

Σε απόφαση του περιφερειακού δικαστηρίου του Όσλό, που είχε ληφθεί τον περασμένο Αύγουστο, είχε κριθεί ότι, ο απαγωγέας πατέρας έπρεπε να επιστρέψει την κόρη του στην Κύπρο, καθώς και ότι η μητέρα έχει το δικαίωμα να την πάρει στην Νορβηγία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: