Βράζουν από ΟΡΓΗ στον ΠΑΟΚ: “Μπήκε ο Τάκης Τσουκαλάς στο γήπεδο ως υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού”

Κοινοποίηση:
PAOK_VOLLEY1-1_533_355

Ο πρόεδρος του… ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος προχώρησε σε καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς, εξασφάλισε θέση στον ημιτελικό Κυπέλλου βόλεϊ, ως μέλος της ακαδημίας των “ερυθρολεύκων”, ενώ “επιτέθηκε” στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Έξαλλος με την στάση της ΕΟΠΕ ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, καταγγέλλοντας πως ο Τάκης Τσουκαλάς μπήκε στο γήπεδο ως… υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού!

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μία φορά. Δεν τα χάνουμε τα τρόπαια. Τα χαρίζουμε στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι φταίει, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να κερδίζουμε τόσο εύκολα τα δύο πρώτα σετ και μετά να έρχεται η κατάρρευση. Κάτι φταίει. Είναι κακό να πάρουμε εν θερμό αποφάσεις. Καλό είναι να ηρεμήσουμε και μετά να δούμε τι φταίει και ποια θα είναι η λύση που θα βρούμε. Πως θα ταρακουνήσουμε την ομάδα».

Στη συνέχεια ο κ. Τσαλόπουλος τόνισε: «Αν δεν γίνουν λάθη, η ομάδα θα παίξει και του χρόνου πρωταγωνιστικό ρόλο. Η διάθεση υπάρχει. Είμαι καινούργιος. Μαθαίνω. Είμαι απογοητευμένος από τον εμπαιγμό του κ. Μαυρομάτη. Θαύμασα τις ακαδημίες του κ. Ολυμπιακού. Ο κ. Μαυρομάτης με κορόιδεψε. Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, μπήκε στο γήπεδο δηλωμένος ως εκπρόσωπος των ακαδημιών στους «ερυθρόλευκους». Η ΕΟΠΕ δεν κράτησε καμία υπόσχεση. Παραμυθιάστηκα από τον κ. Μαυρομάτη. Δεν υπάρχει Αχιλλέας Μαυρομάτης για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό που έγινε. Εγώ μάλωσα με τον δικό μας κόσμο για να δώσω τον λόγο μου πως δεν θα έχουμε οργανωμένους και τελικά την πατήσαμε. Την ευθύνη την παίρνω εγώ γι’ αυτό που έγινε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: