ΒΟΜΒΑ! Έλληνες πιλότοι στην τουρκική πολεμική αεροπορία…

Κοινοποίηση:
piott

Σοκάρει η είδηση που

μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ αναφορικά με τη στελέχωση της πολεμικής αεροπορίας της χώρας.

Όπως είναι γνωστό, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και το μπαράζ συλλήψεων έχουν δημιουργηθεί μεγάλα κενά στο σώμα και σχεδιάζεται η κάλυψη τους από πιλότους που υπάρχουν στην πολιτική αεροπορία της Τουρκίας, THY.

Αυτό προκαλεί ερωτηματικά και ανησυχία στην Ελλάδα, αφού στην πολιτική αεροπορία υπάρχουν και πολλοί Έλληνες!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, περίπου 800 πιλότοι υπηρετούν και είναι όλοι υποψήφιοι. Μάλιστα, η Τουρκία θα προσπαθήσει να δελεάσει τους πιλότους ώστε να δεχθούν τη νέα τους θέση.

Τελευταία ενημέρωση έδειχνε ότι οι Έλληνες πιλότοι είναι 31 και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις, δεδομένων των συνθηκών με τις παραβιάσεις που γίνονται στο Αιγαίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καραμουφα ειδηση!Αλλο το Airbus και το Boeing,αλλο το F16!Θα πρεπει να ξαναπερασουν ολοι αυτοι εκπαιδευση απο την αρχη.Και δεν ειναι ολοι σε ηλικια για να πετανε με μαχητικα με ταχυτητα 3 και 4 φορες την ταχυτητα του ηχου.Εξαλλου πως μπορει να εμπιστευτει κανεις το οπλοστασιο του σε ξενους χειριστες.

  2. Τώρα ο Ερντογάν σύμφωνα με το σχέδιο τους που έδιωξε τους πάντες θα βάλει Άραβες και Αμερικανούς (τους καλύτερους) για να φάνε καλά οι δικοί μας οταν πρέπει. Καλά τους εκπαιδεύαμε τόσο καιρό θα δείξει η συνέχεια..

Comments are closed.