Βλαστός προς ανακριτές: Η Λίτσα μου έκλεψε 1,5 εκατ. ευρώ!

Κοινοποίηση:
A85D61C83A078527EB1B0FD1665ED768

Στην αντεπίθεση πέρασε ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός στοχεύοντας την εξαδέλφη του Λίτσα που με τα στοιχεία που έδωσε στις αρχές ξεσκέπασε την συμμορία που δρούσε με έδρα τις φυλακές.

Στην απολογία του η οποία θα συνεχιστεί για ερχόμενη Τέταρτη φέρεται να ισχυρίστηκε πως η εξαδέλφη του δεν του έφαγε μόνο 250.000 ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου αλλά 1,5 εκ. ευρώ. Τα χρήματα έφευγαν …με καράβι στο εξωτερικό , από την «Λίτσα» μέσω του συζύγου της σύμφωνα με όσα είπε ο βαρυποινίτης και επέστρεφαν τμηματικά με τη μορφή εμβασμάτων.

Μάλιστα, φέρεται να είπε πως η εξαδέλφη του έβαζε στην τσέπη χιλιάδες ευρώ που της έδινε εκείνος για να πληρώνει τους συνεργούς ενώ με τον άνδρα της ξέπλαιναν τα παράνομα ποσά στο εξωτερικό για να σβήνουν τα ίχνη τους. Υποστήριξε, ακόμη, πως πρόθεση του ήταν να αγοράσει φούρνο γνωστής αλυσίδας αλλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις. Μάλιστα, ζήτησε από τους ανακριτές να έχει και η εξαδέλφη του την ίδια με εκείνον ποινική μεταχείριση. «Όπως εγώ τιμωρούμαι που έχω κλέψει έτσι να τιμωρηθεί και εκείνη που με έκλεψε», φέρεται να είπε.

Αναφερόμενος στους κρατούμενους της VIP πτέρυγας κάποιους από τους οποίους κατηγορείται ότι εκβίαζε, οι πληροφορίες τον θέλουν να είπε στον ανακριτή “αυτοί κυκλοφορούν με τρύπια παπούτσια και τρώνε φαγητό.. από την φυλακή” και να αρνήθηκε ότι έχει εμπλοκή με τις εκρήξεις σε βάρος της αδελφής του Γιάννη Σμπώκου που εκτίει ποινή για την εμπλοκή του στην υπόθεση των εξοπλιστικών επι υπουργίας Τσοχατζόπουλου.

Πάντως, ο Γιάννης Σμπώκος θα βρεθεί στο γραφείο του ανακριτή την Τρίτη προκειμένου να δώσει στοιχεία για τις βομβιστικές επιθέσεις σε βάρος της αδελφής του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: