Βιρτζίνια: Πληρωμένοι από τον Σόρος Αριστεριστές μετέτρεψαν μια ειρηνική και δυναμική εκδήλωση Εθνικιστών σε μακελειό και αφορμή για πολιτικές διώξεις

Κοινοποίηση:
march2

Η “δημοκρατία” που επικαλούνται οι “αντιρατσιστές και αντιφασίστες” τρέμει τόσο πολύ την άλλη άποψη που αν και ήξερε ποια θα ήταν η κατάληξη της αντισυγκέντρωσης που προκάλεσαν εναντίον πολιτών που υποστηρίζουν τον Εθνικισμό στις ΗΠΑ, δεν δίστασε να προκαλέσει και εντέλει να θυσιάσει τρεις ανθρώπινες ζωές…

 

Ο Τραμπ, παρόλες τις πιέσεις του βαθέος κράτους των ΗΠΑ, καταδίκασε «γενικώς και αορίστως» τα επεισόδια χωρίς να πάρει σαφή θέση και πολύ καλά έκανε, αφού με την απόφαση του αυτή δεν έριξε λάδι στην φωτιά και δεν ενθάρρυνε περαιτέρω την πρόκληση που δέχθηκαν οι αμερικανοί πατριώτες, από πληρωμένους φονιάδες.

Μια 32χρονη γυναίκα βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους που σκοτώθηκαν, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Σάρλοτσβιλ Αλ Τόμας, ενώ πρόσθεσε πως οι τραυματισμοί κυμαίνονται από απειλητικοί για την ζωή έως και ήσσονος σημασίας.

Οι αρχές ανακοίνωσαν την σύλληψη του 20χρονου Τζέιμς Άλεξ Φιλντς που φέρεται να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ο άνδρας, συνελήφθη τόνισε ο Τόμας και η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Το δημοτικό συμβούλιο του Σάρλοτσβιλ ψήφισε ομόφωνα να επιτρέψει στον αρχηγό της αστυνομίας να κηρύξει απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη, έπειτα από τις αιματηρές συγκρούσεις που ξέσπασαν χθες μεταξύ ακτιβιστών αντιρατσιστικών οργανώσεων και μελών της αμερικανικής ακροδεξιάς, γνωστοποίησε ο δήμαρχος της πόλης Μάικ Σίγκνερ με ανάρτησή του στο facebook, σημειώνοντας ότι δεν έχουν επιβληθεί μέχρι στιγμής τα αντίστοιχα μέτρα.

«Τρεις θάνατοι σήμερα και πολλοί τραυματίες», δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου ο κυβερνήτης της Βιρτζίνιας, ο οποίος ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα, Τέρι Μακόλιφ, επικρίνοντας μάλιστα όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση των ακροδεξιών, που είχε ονομαστεί «Ενώστε την Δεξιά» (Unite the Right).

Στην χώρα της “ελευθερίας των δικαιωμάτων” όπου οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν με στρατιωτικό τρόπο σε άλλες χώρες όπου “διακυβεύονται τα δικαιώματα των λαών” δεν έχει δικαίωμα κάποιος να συμμετέχει σε κάτι άλλο πέραν των συγκεντρώσεων των “δημοκρατικών” και όλων των άλλων συγκετρώσεων που πληρώνει ο Σόρος!

Καταδίκασε ο Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε σήμερα τις βίαιες ταραχές, χωρίς να θέλει ωστόσο να αποδώσει ευθύνες στους ακροδεξιούς ή τους αντιρατσιστές διαδηλωτές με τους οποίους συνεπλάκησαν.

«Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αυτήν την τεράστια επίδειξη μίσους, δογματισμού και βίας που προήλθε από διάφορες πλευρές» τόνισε ο Ρεπουμπλικάνος από το Μπέντμινστερ (Νιου Τζέρσεϊ), όπου βρίσκεται σε διακοπές. «Πιστεύω, όπως όλος ο κόσμος, ότι οι πληγές της χώρας μας θα επουλωθούν και θα επουλωθούν» διαβεβαίωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Καταδίκασε ο Σέσιονς

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς καταδίκασε σήμερα «τη ρατσιστική μισαλλοδοξία και το μίσος», μετά τα βίαια επεισόδια.

Οι βιαιότητες στη Σάρλοτσβιλ, όπου μια γυναίκα σκοτώθηκε από το όχημα αυτό, «πλήττουν την καρδιά του αμερικανικού δικαίου και της αμερικανικής δικαιοσύνης», αναφέρει ο Σέσιονς σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Σέσιονς ανέφερε πως συνομίλησε με τον διευθυντή του FBI Κις Ρέι καθώς και με πράκτορες του FBI, της αμερικανικής ομοσπονδιακής αστυνομίας στη Σάρλοτσβιλ και με υπευθύνους για τη διατήρηση της τάξης στη Βιρτζίνια, την Πολιτεία στις ανατολικές ΗΠΑ όπου βρίσκεται η Σάρλοτσβιλ.

Το FBI άρχισε έρευνα για παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων αναφορικά με τις συνθήκες στις οποίες ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με φήμες, εξετάζεται αν είναι αριστεριστής πληρωμένος από τον Σόρος, ο οποίος μπέρδεψε τις συγκεντρώσεις και αντί να ρίξει το αμάξι στους Εθνικιστές, το έριξε κατά λάθος στους δικούς του.

Ένας από τους λόγους, για τους οποίους το FBI αναλαμβάνει την υπόθεση, είναι το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος οδηγός είχε έρθει από το Οχάιο, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, κάτι που επιφέρει την ανάμιξη της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: unpolitical.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: