Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη σε όλη τη χώρα.

Κοινοποίηση:
KAIROS

Λίγες βροχές αναμένονται το βράδυ στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βαθμιαία από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές το βράδυ, παγετός το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 5 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, κρύο, νεφώσεις το απόγευμα και το θερμόμετρο από μείον 1 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Νοτιοανατολικοί άνεμοι βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από μείον 3 έως 14 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βελτιωμένος καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά. Ο υδράργυρος από 2 έως 15 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος με λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος, παροδική συννεφιά, άνεμοι βορείων και βαθμιαία ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος και βαθμιαία συννεφιά. Ο υδράργυρος από 2 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με τοπικές νεφώσεις κυρίως από το απόγευμα, βόρειοι και το βράδυ νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: